מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- יש לי עור יבש-19/06/2008
ואני מנקה את הפנים כל יום, האם זה מומלץ? זה לא מייבש את העור עוד ועוד?למרות שכתוב שזה לא מייבש, אני לא ממש מאמינה לזה...אם אני ינקה יום יום בתכשירים טבעיים זה מייבש את העור?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קודם כל, עד שרחלי תענה לך,
רינת פלג19/06/2008מה זה "תכשירים טבעיים"במחינתך? עור יבש צריך תכשירים שונים מעור רגיל, ולכן חשוב לציין במה את משתמשת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטבעי
-19/06/2008אפילו דברים שיש בבית, לא כל מה שמוכרים החברות השונות...
פניתי למקום הלא נכון..?:-P* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהואם אני משתמשת בקרם פנים
-19/06/2008מסנן קרינה, אז כבר לא לשים קרם הגנה..?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכמה SPF יש בו?
רינת פלג19/06/2008זה אמור להיות כתוב על המוצר עצמו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן, רק שבזה
רינת פלג19/06/2008רחלי בקיאה יותר ממני....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד משהו
-19/06/2008חח יש לי הרבה שאלות
אני אמורה לנסות כל מיני קרמי פנים ... אבל תכלס לא נראה לי שאני ממש מצליחה לדעת אם זה טוב בשבילי או לא....איך אני אדע שזה קרם לחות זה באמת מתאים לי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם את מערבבת קרמים,
רינת פלג19/06/2008אז באמת אין סיכוי שתדעי מה טוב לך ומה לא......
את חייבת לנסות תקופה של חודש לפחות (זמן ההתחדשות של העור הוא בין 21-28 יום) לכל קרם...
תראי איך העור שלך נראה עם כל קרם (זוהר יותר? מתוח יותר? נעים וחלק יותר?), איך את מרגישה (שמנוני לך מידי? לא לח מספיק? מרגיש כאילו "לא עושה כלום"?) ותחליטי לך בהתאם....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכמובן שאני לא מערבת :)
-19/06/2008קניתי אחד של קרליין מסדרת YOUNG סתם נדמה לי שזה לא ממש עשה משהו..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם לי הוא לא עשה כלום....
רינת פלג19/06/2008אבל אם תרצי אני יכולה להמליץ לך על הקרם שאני משתמשת בו.
שלחי לי מייל אישי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)