עור פנים שומני

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עור פנים שומני
    בדראן
    23/06/2008

איזה סוג של מיקאפ אני יכולה להשתמש לעור שומני ואיזה סידרת איפור מתאימי לעור שומני. תודה אם את עוזרת לי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עור פנים שומני

הוספת תגובה

• איפור בעור שומני

רינת פלג
    23/06/2008

קודם כל עור שומני מחייב טיפול נכון. יש לנקות את הפנים כל בוקר וערב היטב, בעזרת מסיר איפור וסבון מתאים. יש לעשות פילינג עדין (אפשר יומיומי), ומסיכה (שסופחת שומנים) פעם-פעמיים בשבוע.

מבחינת איפור - כיום מרבית החברות מייצרות איפור שמתאים לעור שומני או מעורב, ולכן אין בעייה מיוחדת במציאת איפור כזה. אפשר למצוא איפור מתאים גם בפארמים ועל אחת כמה וכמה ברשתות האיפור המקצועי.

דבר שיש לשים לב אליו, זה שיש להשתמש במייק-אפ נוזלי ולא במייק-אפ מוצק, היות והוא קליל יותר, אוורירי יותר, ופחות "כבד" ממייק-אפ מוצק.

בין אם את רוכשת בפארמים השונים ובין אם בחנות לאיפור מקצועי, יש לציין בפני המוכרת שעורך שומני (הן לא תמיד מבחינות), ולשים לב בעצמך למה שכתוב על המוצר. אם זה לא נראה לך מתאים אל תיקחי. העתיקי את מה שכתוב ושאלי אותי אם זה בסדר. אני אשמח לעזור לך עם זה.

בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו