מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- למה לא עונים שאלתיירדן13/06/2007
הייי אני שוב שואלת מי יכול להמליץ לי על צבע לגבות אני בטוחה שיש כזה דבר מי שמכירה בבקשה מסרו תגובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צבע לגבות
שירה אוחיון13/06/2007את רוצה משהו קבוע/ צביעה אחת לשבועיים/ או צביעה יומיומית????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצבע לגבות
ירדן13/06/2007תודה רבה על ההענות צבע אחת לשבועים ומהיכן אפשר להשיג
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצבע לגבות
שירה אוחיון13/06/2007אני לא חושבת שיש יותר מדיי סוגים, אני מכירה אולי שניים ושניהם מצוינים.
אפשר להשיג את זה בפרפומריות, או בחנויות שמוכרות ציוד קוסמטי. את תצטרכי לקנות גם חמצן 3% ולערבב את שניהם בכמות שווה (לא יותר מדיי)
קחי צמרון אוזנים ותמרחי בעדינות על הגבות. תשאירי את החומר על הגבות לא יותר מחמש דקות ותשטפי במים וסבון. אפשר לצבוע איתו גם את הריסים אבל בלתי אפשרי לעשות לעצמך..
המחיר של זה זה 15-20 ש"ח לשפורפרת ועוד 5-10 ש"ח על החמצן.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
בחן את עצמך:
האם אתם סובלים מחרדות?
האם אתם סובלים מחרדות?
מאמרים אחרונים
היועצים שלנו
מומחית ברוזציאה
איבחון וטיפול קליני של העור.
בעלים של `המרכז לטיפול ברוזציאה` - קליניקה המתמחה בטיפול ברוזציאה ושגשוג טפיל הדמודקס עם אוריינטציה בטיפול בעור הרגיש. ... קרא עוד
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)