פצעי זיעה+ חצ'קונים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פצעי זיעה+ חצ'קונים
    דשה
    23/06/2008

שלןם! אני טופלתי פעמיים (!!) ברואקוטן במינונים די גבוהים לתקפה של חצי שנה. עכשיו עברו כ 7 חודשים מאז סיום הטיפול והתחילו להופיע לי שוב חצ'קונטים במצח ובנוסף להם פצעי זיעה קטנים כאלו. אין לי פוני על המצח אבל אני עובדת בעבודה שבה אני מזיעה הרבה במצח אז בגלל זה כנראה הופיעו הפצעים הקטנים האלה... אבל למה הופיעו הגדולים? אני שוטפת פעמיים ביום את הפנים עם סבון פילינג של ניוואה יאנג )nivea) אחרי זה אני מנקה את הפנים אם מי פנים לניקוי שחורים של קלין אנד קליר אחכ אני שמה קרם לחות של לוריאל "פיור זון" למניעת ברק שומני, טיפול בנקבוביות חומצה סצילית..... ולסיום אני שמה "פייס איט" על כל המצח ועל הפצעים שיש קצת על הלחיים. מה שהכי מפריעה לי אלו הפצעי זיעה והפצעים שיש על המצח. איך אני מטפלת בזה? האם הטיפול שאני עושה הוא טוב? אני צריכה להוסיף אולי גם מסכה? ואם כן איזו? אא ואני גם שותה הרבה מים... לפי מה שהבנתי זה טוב מאוד לעור.
    נ.ב: האם הפודרה של רבלון "קלור סטיי" על בסיס מינרלים מתאימה לעור שלי? זוהי פודרת אבקה אם מייק אפ

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פצעי זיעה+ חצ'קונים

הוספת תגובה

• בעניין המייק-אפ

רינת פלג
    23/06/2008

לא אמורה להיות בעיה, אם כי אני ממליצה לך להתייעץ עם רופא עור אם כדאי לך בכלל להתאפר....

בעניין הבעיות האחרות שציינת, אני מציעה שתמתיני לרחלי...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו