גבות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גבות
    דשה
    23/06/2008

איך אני אדע איזו צורה של גבות מתאימה לי? ואיך אני "אצמיח" גבוץ. מרוב שהייתי מורטת אותן לא נשארו לי כמעט גבות, שמעתי שמריחת שום באיזור עוזרת אבל אני מפחדת לשרוף את העור . אז מה אני צריכה לעשות? כבר נימעס לי לשרטט אותן עם צלליות כי לפעמים רואים שהן לא אמיתיות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גבות

הוספת תגובה

• הדרך היחידה היא פשוט להמתין...

רינת פלג
    23/06/2008

צמיחת הגבות לוקחת זמן מה, ולפעמים יותר ממה שיש לנו סבלנות להמתין.

אני מציעה לך, כשאת פוגשת מישהי שיש לה גבות יפות, מעוצבות בהתאם למבנה הפנים, מתמזגות בהרמוניה עם הפנים, פשוט לשאול אותה מי מעצבת לה את הגבות ולפנות אליהלקביעת תור.
    עיצוב גבות מוצלח הוא כזה שהגבות מתמזגות בו עם הפנים ולא נראות "לא קשורות"...

בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תכנסי לאתר Bwomen ,יש שם מעצבת גבות

סיגל
    24/06/2008

מירי , ממש טובה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יש לי מעצבת גבות מעולה!!!!!

רונית
    28/06/2008

יש מעצבת גבות מדהימה שהגעתי אליה בעקבות שתיי חברות,וזה ממש היה שווה!!!! ראיתי גם איפור קבוע מדהים שהיא עשתה לאחת הבנות כך שזאת עוד דרך לעצב את הגבות ולא לצייר כל בוקר...אנחנו לא מפסיקות לקטוף מחמאות!!! קוראים לה גלית דבש0523308187את עוד תודי לי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו