מייקאפ

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מייקאפ
    -
    23/06/2008

יש מייקאפ כזה של לוריאל הנוזלי הזה המוכר...נראה לי שהבנת לאיזה אני מתכוונת?
    הוא מתאים לכל אחת???אני מרגישה שהוא לא מתאים לי , אולי מוזר כזה...ושאני מזיעה..ובימים האחרונים נראה לי שאני מזיעה באופן מוזר..:-P אז זה לא נראה יפה...מה את חושבת?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מייקאפ

הוספת תגובה

• כל עור וההתנהגות שלו עם מייק-אפ,

רינת פלג
    23/06/2008

זה לא קשור בהכרח לסוג המייק-אפ. יש מייק-אפים שמהממים על מישהי אחת ונראים זוועה על מישהי אחרת. זה תמיד יהיה שילוב של המייק-אפ ושל העור של המתאפרת...

נסי, להבא, להניח מייק-אפ בבוקר בסופרפארם, להסתובב איתו יום שלם, ואז לראות איך הוא נראה עלייך, ולהחליט אם כן או לא.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אופס שאלתי פעמיים

חסוי
    27/06/2008

חחח גם למעלה, רק בשם אחר . וואי זה כל כך חבל לי, קניתי שתיים ב140 שקל , מה אני יעשה איתם עכשיו ?:-P בכל אופן תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יש מה לעשות -

רינת פלג
    27/06/2008

קודם כל, אם זה סגור, את תמיד יכולה לחזור לסופרפארם ולקבל זיכוי - אני בטוחה שתמצאי מה לקנות.

ההבדל העיקרי בין הדיילות בסופרפארםלבין הבנות בחנויות לאיפור מקצועי, הוא בזה שהדיילות בסופרפארם הן יועצות יופי ולא מאפרות מקצועיות. לכן את לא מצליחה למצוא את המייק-אפ שלך.....

לכי בבוקר לסופרפארם, בלי ארנק, והניחי מייק-אפ שנראה לך מתאים. צאי איתו לאור היום (הוא נראה שונה באור טבעי מאשר בתאורה) ותבדקי אותו לאורך כל היום. נשאר? יורד? הגוון מתאים? כהה מידי? בהיר מידי? אהבת? לא אהבת?
    אם מתאים לך, חזרי למחרת וקני אותו. אם לא, חזרי ועשי את אותו הדבר רק עם מייק-אפ / גוון אחר.

הדרך הבטוחה ביותר היא לעשות בדיוק את אותו הדבר רק בחנות לאיפור מקצועי, שם הסיכוי לטעויות הוא נמוך בהרבה....

בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו