רחלי,שוב שלום,ותודה את גדוללללה!!!!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רחלי,שוב שלום,ותודה את גדוללללה!!!!
    א
    07/07/2008

יש לי שאלה נוספת... שאני ממש רוצה לשאול! אני "מגדלת" את הגבות שלי, לא נוגעת בהם עד שיצמח לי הרבה שיער ואז אני אלך למעצת גבות שלי, לעשות גבות כמו שבתמונה הזו:) אני ממש רוווווווווווווווווצה גבות כמו שלה, ממש ממש ממש ממש ממש ! עכשיו בתמונה הגבות של הבחורה נראות מסודרות טיפטופ, אני לא כ"כ מבינה בזה ומאחר שאת קוסמטיקאית את יכולה לתת לי טיפים להשגת גבות כמו שלה?אני מוכנה לעשות הכול! ושאלה נוספת... חסר לי שיער בתחילת הגבות(איפה שהזכרתי בתגובה הקודמת שהגבות עקומות) מה לעשות בשביל זה? אני רוצה לעשות מילוי בצבע,אבל יש לי פנים עדינות ובהירות מאוד!וגבות שחורות ככה שזה נראה ממש מפחיד,אבל אני בטוחה שיש לזה פיתרון כי אני לא היחידה עם גבות כאלה,צריכים גבות מסוימות בשביל גבות כאלה? לי יש גבות נורמליות,לא שטוחות וישרות יש לי עגולות\גנף כאלה... רגילות! טוב,אני מ=א=ו=ד מקווה שתעזרי לי!!! אופ אני לא מצליחה לשים כאן את הקישור בגלל שזה יותר מ-20 אותיות... יש לך אולי אימייל?אני אשלח לך את התמונה?...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• קודם כל, אני לא רחלי.....

רינת פלג
    07/07/2008

אם לא שמת לב מי ענתה לך.....

דבר שני, את יכולה לפתוח הודעה נוספת ולשים בה את הקישור, או לחילופין לשלוח לי מייל עם התמונה.

[email protected]

רינת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רינת ...

א
    07/07/2008

אני מאוד מאוד מאוד מצטערת ! תודה ע=נ=ק=י=ת שטרחת בכלל לענות לי ולעזור לי,את פשוט גדולה! ואני שוב מצטערת,פשוט סליחה ענקית ! נ.ב.שלחתי לך את התמונה:)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רינת,קיבלת את התמונה?

א
    07/07/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רינת אני מצטערת שאני מציקה ...

א
    07/07/2008

אבל נזכרתי בעוד שאלה שמציקה לי ואני רוצה לשאול \: באזורים שיש לי "קרחות" בגבות,אני יכולה לעשות איפור קבוע?לא רק באזורים האלה,אלה פס ארוך של איפור קבוע לאורך הגבה... אופ,אני כ"כ מפחדת שאולי המעצבת גבות תגיד לי שאי אפשר לעשות לי גבות כאלה, כאילו אין סיבה שלא,...אבלב כול זאת,תראי יש לי יחסית צמיחה מהירה של הגבות,אבל מה,מהטבע שלהם הן לא עבות בכלל!ככה נולדתי...אז אני מפחדת שאי אפשר לעשות לי צורה כזאת,למרות שלא צריך הרבה שיער לגבות שאני רוצה...נראלי... אופ מה את חושבת?...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד שאלה אחת אחרונה,נשבעת!

א
    07/07/2008

אחרי שהמעצבת גבות תעשה לי את הצורה,עגולה ודקה מאוד,אני אקנה מסקרה שקופה לקיבוע הגבות,ואחרי זה איפור קבוע,פס אחד עבה לאורך כול הגבה שתמלא את הקרחות. גבות סבתא כאלה=) אני ממש אוהבת אותם למרות שזה לא כ"כ באופנה היום,זה עדין ונותן מרא רך לפנים וזה מיוחד=) מה דעתך?...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קיבלתי את התמונה,

רינת פלג
    07/07/2008

אבל אני צריכה גם תמונה שלך כדי לעזור לך עם איך להגיע לזה בכלל....

בעניין שאר השאלות, אני אוכל לענות לך יותר בפירוט אחרי שתשלחי לי תמונה של הגבות שלך.

באופן אישי, אני ממליצה על מילוי עדין בעזרת צללית דווקא, ולא איפור קבוע, וקיבוע בעזרת מסקרה שקופה כמובן.

שוב, שלחי לי תמונה שלך ואוכל לעזור לך יותר.

לילה טוב!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אין לי מצלמה|:

א
    08/07/2008

אבל ... איפור קבוע עדין הרבה יותר עדיף!אני לא מבינה למה! בכול מקרה תודה...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אם ככה,

רינת פלג
    08/07/2008

אז הכיכ פשוט - בפעם הבאה שאת רואה מישהי עם גבות מהממות, בקשי ממנה את הטלפון של מי שמעצבת לה את הגבות. לכי אליה עם התמונה, והיא תוכל לעזור לך.

בעניין איפור קבוע, תצטרכי להמתין לרחלי כי זה לא התחום שלי. אני לא עוסקת באיפור קבוע.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו