מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- איפור לגבות,אני ממלא את הגבות בסיגל08/07/2008
עפרון מיוחד לגבות וזה ממש מצוין,ראיתי שאת ממליצה על צללית,למה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר משום שצללית לא מכילה שעווה,
רינת פלג08/07/2008ולכן אין סיכוי שהיא תימרח במיקרה שמזיעים וכו'.
יש מספר מצומצם ביותר של עפרונות שאני ממליצה עליהם לגבות (אחד בלבד אם לדייק....), והוא מאוד יקר.... צללית יותר חסכונית ועשוה את אותהעבודה, אפילו נראית יותר טבעית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרינת,היי(שוב אני...א')
א'09/07/2008החלטתי,לוותר על האיפור הקבוע,כדי לראות קודם כול איך הצללית תמלא את הקרחות שיש לי בגבות,את יכולה להמליץ לי על אותה הצללית שהמלצת לבחורה שהגיבה מעליי באימייל? ולהסביר לי איך למרוח אותה שלא תראה מפחידה?וטבעית לגמרררררררררי? (יש לך את האימייל שלי,כי שלחתי לך את התמונה ....) מחכה לתשובה(: תודה מראש!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני לא יכולה להמליץ בלי
רינת פלג09/07/2008לראות את הגבות שלך. בלי לראות את הגוון של הגבות אני יכולה להמליץ לך על צללית X כשאת צריכה בכלל צללית Y. זה יהיה מאוד לא מקצועי להמליץ לך על צללית מסויימת.
העצה הכי טוובה שאני יכולה לתת לך היא להיכנס לחנויות של איפור מקצועי (מאדינה מילאנו, איל מקיאג, מאק וכו') ולבקש שם צללית לגבות הספציפיות שלך.
ההבדל העיקרי בין דיילות סופרפארם לבין חנות לאיפור מקצועי, הוא בזה שהדיילות בסופרפארם הן לא מאפרות ואין להן מושג קלוש מעבר למכירות מכירות מכירות.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)