מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כהות מתחת לעינייםקרן21/02/2007
לאחרונה משום מה יש לי כהות מתחת לעיניים, שלא היתה לי קודם.
אני שותה בד"כ כ-5 כוסות מים ביום, לא נראה לי שזה ממש עוזר.
רציתי לדעת ממה זה נגרם ומה אני יכולה לעשות כדי להעלים אותם
תודה
קרן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כהות מתחת לעיניים
רחלי אלמקייס24/02/2007קרן, כהויות מתחת לעיניים מופיעה כתוצאה מאחת מהסיבות הבאות:
1 - גורם תורשתי - גנטיקה.
2- חוסר שינה.
3- בעיה בתפקודי כבד.
4- המוגלובין ירוד, חוסר בויטמין B12.
אם הסיבה לכהויות היא גנטית אין אפשרות להעלים את הכהויות אלא רק להבהיר עם קרמים המיועדים לכהויות לאזור העיניים.
אם הגורם לכהויות הוא אחד מהסיבות הנותרות, ניתן לטפל בגורם ובמקביל למרוח קרם או סרום המיועדים לטיפול בכהויות שסביב העיניים.
קרמים וסרומים שמטפלים בכהויות שסביב העיניים:
* צמד הקרמים של יונקה, פיוטו ונוטרי (יש חשיבות לסדר מריחתם).
*סרום קמלאיי של NMF .
*קרם של חברת אינה רויאל.
המליץ לך לאכול ירקות ירוקים למינהם.
לידיעתך 5 כוסות מים אינה כמות מים מספקת מומלץ לשתות כ18 כוסות ביום ואם אפשר יותר מה טוב.
בהצלחה קרן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכהויות מתחת לעיניים
גלית10/06/2009איך אני יודעת אם הכהות היא גנטית או מסיבה אחרת?
אני בת 45 וסובלת מאד מהתופעה.
אשמח לשמוע מה הפתרון שהנכם מציעים.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי גלית, כאשר הסיבה
שוש מאור10/06/2009גנטית לרוב אנו יודעות על כך (ממראה האמא, סבתא, אבא וכו'..). ודאי שאת ישנה מספיק ושותה מספיק, אם ענית חיובית על כך נסי להשתמש בתכשירים לעיניים שנותנים גם הבהרה ומפיגים נפיחויות. אין מה להפסיד, במקרה הטוב יעזור ובמקרה הרע - טיפלת בעיניים אך לא נתת מענה לכהות. כמו כן אפשר להתייעץ עם רופאי עור - ככל הידוע לי גם להם אין מענה לכך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)