צלליות טבעיות מתחת לעיניים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צלליות טבעיות מתחת לעיניים
    זיוה
    22/02/2007

שלום!!

יש לכן פורום אלוהי, יש לי בעיה רצינית וכל אחד אומר משהו אחר.
    יש לי מתחת לעיניים שחור, כאילו שמתי צלליות בצבע בורדו חום, אני יודעת שלכל המשפחה שלנו יש זאת אומרת שזה עובד בגנטיקה, השאלה היא ניתן לעשות משהו שבאמת יקטין בגדול את הצבע,
    כולם שואלים אותי מה יש לי מתחת לעיניים, ואי יפה וזה הורס לי חבל.ח,ח,ח
    תעזרו לי תודה, ותציינו לי באילו תכשירים ושל מי.
    אתם ענקיות מהחיים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• צלליות טבעיות מתחת לעיניים

שירה אוחיון
    22/02/2007

היי, ותודה על הפרגון...
    יש לחברות שמיצרות איפור מקצועי מייק-אפ בגוון ירוק בהיר חלבי.
    הירוק מנטרל אדמומיות, ולכן יכול מאוד לעזור לך.
    מרחי כמות קטנה מאוד מהמייק-אפ הזה על האדמומיות, ועליו תניחי את המייק-אפ הרגיל שלך.
    רק תקפידי להניח את המייק-אפ ולא למרוח אותו וליצור שכבה דקה כמה שאפשר (למנוע ערבוב בין שני הגוונים). ואחרי כל זה תפדרי את האיזור עם פודרה שקופה או טאלק.

מיאפה קונים???
    *בועז שטיין (נמצא בתל אביב או אצל קוסמטיקאיות מובחרות)
    *חברת אטלייה (או בבית ספר לאיפור "ירין-שחף בתל אביב או בבית ספר לאיפור "יוסי ביטון" בחיפה)
    *איל מקיאג' חשוב לציין שאצלם הוא מגיע בנוזל ולכן מומלץ לבדוק טסטר לפני שקונים (המון חנויות בכל הארץ)
    *O.F.R.A מגיע בסט של חמישה גוונים מנטרלים. מאוד מומלץ וגם לא מאוד יקר (תבדקי באתר שלהם היכן החנות הקרובה)

במידה ולא יסתדר לך משהו או לא הבנת איך בדיוק, תכתבי שוב ואני מבטיחה לעזור...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו