מחפשת מוצרי איפור מסוימים באיכות טו

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מחפשת מוצרי איפור מסוימים באיכות טו
    ליאת
    23/07/2008

בה קודם כל אני נורא מזיעה ויש לי עור בעיתי משהו לכן בלי בסיס יש לי עיניים חומות ולא שוות, לכן הגעתי למסקנה שאני רוצה צבע וגוון שנותן ניגוד ועומק, הן קטנות מיד ועצומות מדי לכן או כחול או ירוק הצרה היא שזה יוצר יותר מדי צרימה לערב חשבתי על כחול כהה עם עומק או ירוק כהה לא חאקי פסטל לא יפה לי יש לי צלקות על הפנים משהו שיסתיר את הפנים הנפולות שלי קצת גותי, אבל לא בקלישאה, אני לא בת 14 ההולוגרם לא ממש עובדות, הן יותר מדי חום הוא צבע מופנם, וצללית מבריקה מדי גונבת את ההצגה אבל שחור וחום קצת מתנגשים נשאר לי חום וחום שלא עובד כחול כהה שבסדר וירוקים, חאקי, וירוק מוזהב, שהוא מאוד יפה אבל לא זה אני לא מנסה להראות כאילו חטפתי פנס בעין או כמו רקון לגבי ליפסטיק הן לא שוות ואני נושכת אותן, אני צריכה כיסוי בינוני, מלא מבגר, שיר או גלוס לא מספיק אלא אם שמה הרבה ומחדשת כל הזמן הציעו לי פיתרון של עיפרון ועליו גלאס, זה בסדר גמור אבל לא זה, בינתיים השפתיים מתכווצות לי מאוד בקלות לממש כאילו נורא קר או אכלתי מלח מספיק פגימנט אבל לא יותר מדי המלצה? יש לי משהו של לוריאל מיוון משום מה, לא זה, מבגר ללכת לחברות הצורפתיות? מאק? לא מיבש ! לא יורד מהר ! אני באיזור האדומים ורודים, משהו צעיר וכיפי, אבל אדום מבגר, וורוד מזקין, זה רק לזקנות ובנות 12 יש לי מגוון כתמים נקודות חן נמשים ופיגמטציה, אוסף קטן ומפוזר על כל הפנים משהו שישתלב הגלוס היחיד עד היום שאני מרוצה ממנו זה המידניט סווירל סנגרייה, מוזר נכון ? לא מצאתי איי ליינר או עיפרון שלא נמרח לא מייבש, יש לי לא קמטים, "חתכים" בעור סביב העין, קטנים, אבל זה עושה בעיה קצת עור מאוד מאוד עדין ודק כאמור הן מאוד לא שוות ויש לי טיקים , אני מעפעפת הרבה אסור שמשהו יתיבש לי על החלקים העדינים של העין רק קצת וטוב מסקרה קלה ונעימה ולא שורפת אני צריכה מרקם מט לצללית? משי? פיגמנט מאוד דק ועדין אני נראית דודה מאוד בקלות, ואני בת 27. אני אשמח להמלצה על תת גוון ומרקם, שם אני נתקעת אני בעיקר צריכה לסמן שאני מחפשת בעל מסוג מסויים למען האמת, היות וזה דורש ממני תקציב ותחזוק שאין לי אז זה מסבך עוד יותר יש דבר כזה מראה נשי עדין-טום בויי באיפור? קשה מאוד להשיג מראה טיבעי, לא עליו אני מדברת אסור שאני אראה הומו או דודה או טרנסית אני מנסה לבדל את עצמי כל הזמן אז הגונים הם אותם גונים ממילא

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• היי ליאת,

רינת פלג
    23/07/2008

באופן כללי, אני ממליצה לך למקד את עצמך ולא להתפזר יותר מידי. ההודעה שלך מאוד מאוד מבולבלת ולא ברורה.

מה שאת מבקשת, בסופו של דבר, זה בסה"כ התאמת איפור... אנא צרפי לי תמונה לכאן או למייל האישי שלי כדי שאוכל לעזור לך.

יום נפלא!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו