טיפול פנים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טיפול פנים
    מריה
    01/08/2008

אני בת 25 עם עור רגיל ללא בעיות מיוחדות. השאלה שלי היא: האם מומלץ במקרה כמו שלי לבצע טיפולי פנים אצל קוסמטיקאית, ובאיזו תדירות? מהי התרומה של הטיפולים הללו לעור?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טיפול פנים

הוספת תגובה

• טיפול פנים למריה

שוש מאור
    06/08/2008

היי מריה, טיפול פנים מומלץ לכל אחד ואחת גם אם אין בעיות מיוחדות כתיחזוק. כפי שאנו מתחזקים את הגוף שלנו על מנת שיהיה בריא ולא יחסר לו כלום ולהבדיל אלפי הבדלות גם אם המכונית נוסעת היטב לוקחים אותה למוסך פעם ב.. כדי להחליף שמנים וכו'.. כך צריך גם לעשות טיפול. בטיפול ינקו, ירעננו את העור וכן יתנו לו חומרי הזנה מתאימים. לא פחות חשוב ידריכו אותך איך לטפל בפנייך באופן הנכון גם בבית, ביומיום, כדי שהעור ישמר יפה וצעיר לאורך זמן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיפול פנים

מריה
    06/08/2008

פעם בכמה זמן מומלץ לבצע את הטיפול?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תלוי בצרכים של העור.

שוש מאור
    06/08/2008

אם ישנן בעיות כלשהן שדורשת טיפול אינטנסיבי יותר הפגישות תהיינה תכופות יותר. אם אין בעיות מיוחדות ומטפלים נכון והיטב בעור בבית יספיק טיפול אחת לחודשיים או גג שלושה. בכל מקרה דרושה עצת קוסמטיקאית מקצועית אשר יחד איתך תגדיר את הצרכים ותתאים את הטיפול הנכון עבורך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו