כתמי פיגמנטציה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כתמי פיגמנטציה
    ימית
    02/08/2008

יש לי כתמי פיגמנטציה על הפנים וכתם על המצח כשאני שמה מייק אפ עדיין רואים את הכתמים ומייק אפ לא מסתיר אותם איך אני יכולה להסתיר אותם יש לציין שאני לבנה בפנים והכתמים הם חום כהה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כתמי פיגמנטציה

הוספת תגובה

• היי ימית,

רינת פלג
    02/08/2008

ניטרול של הגוון החום המופיע לרוב בפיגמנציות נעשה ע"י הנחת מתקן גוון בצבע ורוד.

שלבי האיפור במקרה כזה הם:
    1. הנחת מתקן גוון רק על המקומות שדורשים תיקון (פיגמנטציות, כתמי לידה, כתמי שמש, וכו').
    2. הנחת מייק אפ והמשך בסיס כרגיל.

בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התשובה אבל

ימית
    08/08/2008

מה זה מתקן צבע ורוד זה קונסילר? ואיפה קונים את זה ועל מה את ממליצה לכיסוי טוב של הכתמים חברה מסויימת שאת מכירה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מתקן גוון יש לחברות מקצועיות

רינת פלג
    09/08/2008

כמו איל מקיאג', מייק אפ פור אבר (בסופרפארם), מאדינהמילאנו, קריולן וכו'.

אם את מעוניינת אתן לך כתובות. איפה את גרה?

מתקן גוון הוא לא קונסילר מבחינת ההרכב הכימי שלו, וגם מבחינת התפקיד שלו. קונסילר נועד להאיר ולהזין את איזור העיניים ואילו מתקן גוון נועד לתקן את גוון העור במקומות שצריך לתקן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו