מתלבטת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מתלבטת
    גל
    03/08/2008

היי , אני מתלבטת לגבי הסבת מקצוע למאפרת (ערב + כלות) אבל אני לא בטוחה כמה זה ריווחי....אשמח לשמוע פידבקים וגם איפה כדיי לעשות קורס ואיזה קורס כדיי לעשות. ועוד דבר, ההיתי מעונינת לדעת מה עושים אם יש לקוחה קשה או בעייתית אני חייבת להוסיף שכישרון יש לי גם מה שנוגע להתאמת צבעים, אני במקצועי גם מעצבת גרפית וגם מעצבת פנים ובצעירותי אני ההיתי מאפרת את כל הבנות.... אשמח לפידבקים וטיפים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מתלבטת

הוספת תגובה

• היי גל,

רינת פלג
    03/08/2008

אין כאן מקום להתלבטות. או שאת רוצה להיות מאפרת או שלא. יש מאפרות רבות שזהו העיסוק היחידי שלהן ויש מאפרות רבות שעוסקות בזה כתחום נוסף על עבודה קבועה / משרה חלקית. הכל תלוי כמה את מוכנה להשקיע. אין ספק שזה תחום שיכול להיות מאוד מתסכל בהתחלה, משום שכמו בכל עסק יש איזהשהו זמן, שאף אחד עדיין לא מכיר אותך. בתחום האיפור לוקח למאפרת שדוחפת את עצמה כמו שצריך, לבנות לעצמה שם - כשנתיים. מישהי שלא תדחוף את עצמה מן הסתם ייקח לה הרבה יותר זמן, ואלה בסוףגם המאפרות שמתייאשות.

אין ספק שהתחום יכול להיות רווחי ביותר, אם את יודעת לדחוף את עצמך כמו שצריך.

מבחינת איפה ללמוד. יש המון המון בתי ספר לאיפור, והשיקול הראשוני צריך להיות המוניטין של בית הספר והמרחק מהבית. מעבר לכך, לכי לבית הספר שנראים לך, קבעי פגישת התעניינות בכל אחד מהם, תראי מה נותן לך כל בית ספר, וכמה את משלמת ועל מה בדיוק, היכנסי לשיעור לדוגמה, תראי מי מה מו, ותחליטי איפה את מרגישה הכי טוב.

אם את רוצה לשוחח איתי, אשמח אם תתקשרי אלי. אני זמינה כל יום אחרי השעה 17:00. הנושא מאוד מורכב, והרבה יותרגדול מאשר כמה שורות פה בפורום.

בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו