מברשת לפודרה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מברשת לפודרה
    שואנה
    05/08/2008

שלום לכולם! קניתי מברשת לפודרה משום שהפאף פשוט יצר עליי מעין מראה "מסיכה". המברשת שקניתי היא של חברת Qingni (ידית מעץ) מס' 803. רציתי לדעת אם מישהו מכיר את זה וזה טוב... האדם שקניתי ממנו המליץ לי עליה ואמר שזה שיער טבעי. המברשת היא רחבה ויש לה 2 צבעים- למטה לבן ולמעלה שחור... הבנתי ממאמרים שמברשות 2 צבעים זה מברשות משולבות שיער טבעי וסינטטי והן למייק אפ. יכול להיות שטעיתי?..... אם מישהו מכיר את החברה ועוד יותר את מס' המברשת אשמח לתשובות... אה ושאלה נוספת: האם אני יכולה להשתמש באותה מברשת גם להנחת הסומק?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מברשת לפודרה

הוספת תגובה

• היי שואנה,

רינת פלג
    05/08/2008

אני אוכל לענות לך אם אראה את המברשת. את יכולה לצרף תמונה?

שיער סינטטי או טבעי את יכולה לראות בעצמך, גם בגלל הצבעים וגם בתחושה כשאת מעבירהאת היד עליהן. שיער טבעי יהיה מאוד רך ושיער סינטטי יהיה עם מרקם פחות נעים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איך אני מצרפת תמונה של המברשת?

שואנה
    05/08/2008

לא מצליחה למצוא איך מצרפים קובץ...בנוגע לתחושתי כשאני מעבירה את היד..אז אין לי מושג לא כל כך מבדילה...בכלל את מכירה את החברה?...והאם הגודל מתאים למברשת פודרה?....ועוד שאלה קטנה: האם ניתן להתשמש בה במקביל כמברשת סומק? תודה על כל התשובות..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צירוף תמונה

רינת פלג
    05/08/2008

יש לך בתחתית הודעה חדשה אופציה לbrowse. את מצרפת שם תמונה של עד 50kb, וזהו.

אם את מסתבכת, שלחי לי במייל אישי [email protected]

אם הגודל מתאים למברשת פודרה או לא אני אוכל לענות לך רק אחרי שאראה את המברשת... כנ"ל בעניין הסומק...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו