מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מברשת לפודרהשואנה05/08/2008
שלום לכולם! קניתי מברשת לפודרה משום שהפאף פשוט יצר עליי מעין מראה "מסיכה". המברשת שקניתי היא של חברת Qingni (ידית מעץ) מס' 803. רציתי לדעת אם מישהו מכיר את זה וזה טוב... האדם שקניתי ממנו המליץ לי עליה ואמר שזה שיער טבעי. המברשת היא רחבה ויש לה 2 צבעים- למטה לבן ולמעלה שחור... הבנתי ממאמרים שמברשות 2 צבעים זה מברשות משולבות שיער טבעי וסינטטי והן למייק אפ. יכול להיות שטעיתי?..... אם מישהו מכיר את החברה ועוד יותר את מס' המברשת אשמח לתשובות... אה ושאלה נוספת: האם אני יכולה להשתמש באותה מברשת גם להנחת הסומק?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי שואנה,
רינת פלג05/08/2008אני אוכל לענות לך אם אראה את המברשת. את יכולה לצרף תמונה?
שיער סינטטי או טבעי את יכולה לראות בעצמך, גם בגלל הצבעים וגם בתחושה כשאת מעבירהאת היד עליהן. שיער טבעי יהיה מאוד רך ושיער סינטטי יהיה עם מרקם פחות נעים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיך אני מצרפת תמונה של המברשת?
שואנה05/08/2008לא מצליחה למצוא איך מצרפים קובץ...בנוגע לתחושתי כשאני מעבירה את היד..אז אין לי מושג לא כל כך מבדילה...בכלל את מכירה את החברה?...והאם הגודל מתאים למברשת פודרה?....ועוד שאלה קטנה: האם ניתן להתשמש בה במקביל כמברשת סומק? תודה על כל התשובות..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצירוף תמונה
רינת פלג05/08/2008יש לך בתחתית הודעה חדשה אופציה לbrowse. את מצרפת שם תמונה של עד 50kb, וזהו.
אם את מסתבכת, שלחי לי במייל אישי [email protected]
אם הגודל מתאים למברשת פודרה או לא אני אוכל לענות לך רק אחרי שאראה את המברשת... כנ"ל בעניין הסומק...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)