שאלה=]

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה=]
    ל'
    05/08/2008

רינת שלום, רציתי לדעת,האם קוסמטיקאית יכולה לעשות הדגשה של עצמות חיים ותווי הפנים בלי ניתוח וכול זה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה=]

הוספת תגובה

• אני ממליצה להמתין עם זה לשוש כי

רינת פלג
    05/08/2008

היא הקוסמטיקאית בינינו, ומבינה בטיפולים האלה יותר ממני....

אני יכולה לתת לך את המענה מבחינת איפור, אבל לא מבחינת טיפול קבוע כלשהו....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אוקי תודה לך.

ל'
    05/08/2008

תוכלי לעזור לי עם האיפור? אני רוצה להתאפר ככה: נאי רוצה לעשות לי לחיים עגולים כאלה ולא עצמות לחיים גבוהות האמת(כמו של אישורריה ראיי) לחיים כאלה חמודים,כמו תפוחים,איך עושים את זה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עמדי מול המראה,

רינת פלג
    05/08/2008

וחייכי, אבל ממש. חיוך אינפנטילי אפילו. פעולת החיוך (המאולץ ממש) מבליטה שתי גבעות קטנות בלחיים. על הגבעות האלה את מניחה סומק ורוד, ומטשטשת כלפי חוץ. אם תטשטשי לרוחב ולא באלכסון כלפי מעלה, זה יתן מראה יותר מלא ובובתי כמו שאת מחפשת.

אם תסתכלי בתמונות האתר שלי תוכלי למצוא שם הרבה תמונות שיתנו לך כיוון.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו