מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שלאה נוספת- בנוגע לשימרשואנה05/08/2008
יש לי שימר של ג'ייד אבקה בגוון ברונזה. איך שמים אותו ואיפה?.... כעיקרון שמתי אותו כל הזמן מעל או מתחת לקו הסומק.... האם יש מקומות נוספים לשים אותו? או בכלל איפה הוא אמור להיות מונח...? יש לציין כי השימר שלי הוא בגוון ברונזה זהב ולא מתאים ליום כל כך אם כי לערב... ועוד משהו קטן...קניתי אדמה אינדיאנית של ברברה וולף כי לאחר השוואות רבות, בעיקר עם ג'ייד, קרליין ולוריאל, נוכחתי לדעת שלמרות שברברה וולף זו חברה זולה יותר (כך נדמה לי) אין השוואה לאדמה אינדיאנית שלהם. אני משתמשת בה בתור סומק והיא אלופה...לא זזה לי כל היום...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שימוש בשימר
רינת פלג05/08/2008שימר נועד להברקות ולכן מקובל להניח אותו במקומות שמבריקים באופן טבעי בפנים, כמו למשל: הרקות ועצם הלחי. את עצם הלחי מזהים בקלות - היא נמצאת מתחת לעין, בשליש החיצוני שלה.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשימר..
שואנה06/08/2008בעצם הלחי ככה שמתי עד עכשיו אבל לא מעל הסומק עצמו אלא בקו שמעליו החל מהצד החיצוני של מתחת לעין כמו שכתבת ועד הצד של העין...והאמת שזה נראה לי קצת "טו מאץ' ".... ברקות אף פעם לא הצלחתי לשים כך שזה לא יראה כמו איפור לפורים..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנכון,
רינת פלג06/08/2008יש בשימר משהו מאוד מוגזם.
נסי להניח כל פעם מעט עם האצבע (ולא עם מברשת), נסי מספר פעמים עד שתצליחי. כמו בכל דבר חדש, גם כאן דרוש מעט אימון כדי לא להיראות מוזר....
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)