שלאה נוספת- בנוגע לשימר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלאה נוספת- בנוגע לשימר
    שואנה
    05/08/2008

יש לי שימר של ג'ייד אבקה בגוון ברונזה. איך שמים אותו ואיפה?.... כעיקרון שמתי אותו כל הזמן מעל או מתחת לקו הסומק.... האם יש מקומות נוספים לשים אותו? או בכלל איפה הוא אמור להיות מונח...? יש לציין כי השימר שלי הוא בגוון ברונזה זהב ולא מתאים ליום כל כך אם כי לערב... ועוד משהו קטן...קניתי אדמה אינדיאנית של ברברה וולף כי לאחר השוואות רבות, בעיקר עם ג'ייד, קרליין ולוריאל, נוכחתי לדעת שלמרות שברברה וולף זו חברה זולה יותר (כך נדמה לי) אין השוואה לאדמה אינדיאנית שלהם. אני משתמשת בה בתור סומק והיא אלופה...לא זזה לי כל היום...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלאה נוספת- בנוגע לשימר

הוספת תגובה

• שימוש בשימר

רינת פלג
    05/08/2008

שימר נועד להברקות ולכן מקובל להניח אותו במקומות שמבריקים באופן טבעי בפנים, כמו למשל: הרקות ועצם הלחי. את עצם הלחי מזהים בקלות - היא נמצאת מתחת לעין, בשליש החיצוני שלה.

בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שימר..

שואנה
    06/08/2008

בעצם הלחי ככה שמתי עד עכשיו אבל לא מעל הסומק עצמו אלא בקו שמעליו החל מהצד החיצוני של מתחת לעין כמו שכתבת ועד הצד של העין...והאמת שזה נראה לי קצת "טו מאץ' ".... ברקות אף פעם לא הצלחתי לשים כך שזה לא יראה כמו איפור לפורים..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נכון,

רינת פלג
    06/08/2008

יש בשימר משהו מאוד מוגזם.

נסי להניח כל פעם מעט עם האצבע (ולא עם מברשת), נסי מספר פעמים עד שתצליחי. כמו בכל דבר חדש, גם כאן דרוש מעט אימון כדי לא להיראות מוזר....

בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו