מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הצילו איפור קבוע זוועה!גבריאלה07/08/2008
עשיתי אתמול איפור קבוע בגבות וזה נראה נורא לא רק בגלל הצבע האטום הנוראי אלה בגלל שהצורה ממש לא מחמיאה לי לפנים וזה בעדינות..אני רק בת 23 וזה מבגר אותי מאוד אין לי חשק לצאת מהפתח של הבית!אין לי למי לפנות ומי שעשתה לי את זה אמרה שאין מה לעשות עם זה כרגע....:(..איך מורידים את זה??????????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי גבריאלה, איני עוסקת באיפור קבוע
שוש מאור07/08/2008ולכן אינני יודעת אם אפשר לעשות משהו, אולי רינת תדע להגיד. אבל אני כן יודעת שזה לוקח קצת זמן עד שהגלד והצבע המרוכז יורדים ואז הגבה נראית הרבה יותר טבעית. את בסה"כ יום אחרי.. לכן אל תיבהלי, תני לתהליך לקרות ואחרי שהגבה תיראה "נורמלית" יותר אם עדיין לא תאהבי את הצורה אפשר לתקן. יש שיטות ל"מחיקה" אם כי הן לא אופטימליות אבל הן נותנות איזשהו מענה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני לא עוסקת בתחום, אבל
רינת פלג07/08/2008אבקש מחברה שמבינה בעניין להיכנס לכאן ולענות לך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני אשמח לייעוץ ממישהי שמבינה:)תודה
גבריאלה09/08/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיפור קבוע- זו עצתי (-:
עמית דרגצקי09/08/2008היי,
ראשית תרגעי.
מה שאת רואה היום מבחינת צבע זה לא מה שישאר ולא דומה אפילו .
חוזק הגוון הוא זמני ואחרי שתעברי סוג של קילוף במקום- הכל ירגע ויראה טוב יותר.
לגבי הצורה- בעיה. אבל גם היא נתנת לפתרון.
היום ניתן למחוק איפור קבוע, ישנה שיטה כזו. שאלי את מי שעשתה לך את האיפור הקבוע הזה ואם היא לא מכירה את השיטה דברי עם משהי שכן. (אני אמליץ לך אם את לא מכירה)
בכל אופן לדעתי חכי עם הלחץ כיוון שהנפיחות / עצמת הגוון והצבע יפחתו- רק אז תחליטי אם הצורה נכונה לך או לא. כרגע הכל נראה מוגזם ומפחיד. חכי קצת.
מקווה שעזרתי
עמית דרגצקי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)