הצילו איפור קבוע זוועה!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הצילו איפור קבוע זוועה!
    גבריאלה
    07/08/2008

עשיתי אתמול איפור קבוע בגבות וזה נראה נורא לא רק בגלל הצבע האטום הנוראי אלה בגלל שהצורה ממש לא מחמיאה לי לפנים וזה בעדינות..אני רק בת 23 וזה מבגר אותי מאוד אין לי חשק לצאת מהפתח של הבית!אין לי למי לפנות ומי שעשתה לי את זה אמרה שאין מה לעשות עם זה כרגע....:(..איך מורידים את זה??????????

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הצילו איפור קבוע זוועה!

הוספת תגובה

• היי גבריאלה, איני עוסקת באיפור קבוע

שוש מאור
    07/08/2008

ולכן אינני יודעת אם אפשר לעשות משהו, אולי רינת תדע להגיד. אבל אני כן יודעת שזה לוקח קצת זמן עד שהגלד והצבע המרוכז יורדים ואז הגבה נראית הרבה יותר טבעית. את בסה"כ יום אחרי.. לכן אל תיבהלי, תני לתהליך לקרות ואחרי שהגבה תיראה "נורמלית" יותר אם עדיין לא תאהבי את הצורה אפשר לתקן. יש שיטות ל"מחיקה" אם כי הן לא אופטימליות אבל הן נותנות איזשהו מענה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני לא עוסקת בתחום, אבל

רינת פלג
    07/08/2008

אבקש מחברה שמבינה בעניין להיכנס לכאן ולענות לך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני אשמח לייעוץ ממישהי שמבינה:)תודה

גבריאלה
    09/08/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איפור קבוע- זו עצתי (-:

עמית דרגצקי
    09/08/2008

היי,

ראשית תרגעי.
    מה שאת רואה היום מבחינת צבע זה לא מה שישאר ולא דומה אפילו .
    חוזק הגוון הוא זמני ואחרי שתעברי סוג של קילוף במקום- הכל ירגע ויראה טוב יותר.

לגבי הצורה- בעיה. אבל גם היא נתנת לפתרון.
    היום ניתן למחוק איפור קבוע, ישנה שיטה כזו. שאלי את מי שעשתה לך את האיפור הקבוע הזה ואם היא לא מכירה את השיטה דברי עם משהי שכן. (אני אמליץ לך אם את לא מכירה)

בכל אופן לדעתי חכי עם הלחץ כיוון שהנפיחות / עצמת הגוון והצבע יפחתו- רק אז תחליטי אם הצורה נכונה לך או לא. כרגע הכל נראה מוגזם ומפחיד. חכי קצת.

מקווה שעזרתי
    עמית דרגצקי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו