מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה חשובה מאודמילאן08/08/2008
אהלן אנשים. רציתי לדעת אם לריאיון עבודה בסלון כלות אני מביאה עימי את המזוודה ומאפרת שמה כדי שהם יתרשמו ממני ויקבלו אותי לעבודה?. או שאני רק מביאה תבוק שלי? תודה מראש!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי מילאן,
רינת פלג08/08/2008לראיון עבודה, באופן כללי ולא בהכרח לסלון כלות, מקובל להביא 3 דברים: קורות חיים למאפרת + בוק + את עצמך.... אם את נדרשת לאפר, וזה בד"כ באודישנים גדולים, כמו למשל להוראה או משהו כזה, אז כבר יגידו לך. כל עוד לא אמרו לך אחרת אין שום סיבה להביא איתך מזוודה. הביאי בוק באיכות צילום טובה ובזה נגמר הסיפור.
ההבדל בין קורות חיים למאפרת לבין קורות חיים רגילים הוא במה שאת כותבת בפנים. בקורות חיים רגילים את מתרכזת במה שעשית עד היום באופן כללי. בקורות חיים למאפרת את מתרכזת בכל מה שעשית באיפור מאז שאת מאפרת. כלומר, ואלה הסעיפים הנדרשים שם: עבודה עם צלמים, פרסומות, תצוגות אופנה,טלויזיה/קולנוע, עבודה עם סלבס וכו'. כל מה שעשית ויכול לתרום לך תרשמי. אם את יחסית חדשה בתחום ולא צברת את הנסיון הזה, הביאי איתך קורות חיים רגילים (מן הסתם די מיותר להגיש דף ריק...), והשתדלי להפעיל את מלוא הכריזמה והבטחון שיש לך.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)