שאלה חשובה מאוד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה חשובה מאוד
    מילאן
    08/08/2008

אהלן אנשים. רציתי לדעת אם לריאיון עבודה בסלון כלות אני מביאה עימי את המזוודה ומאפרת שמה כדי שהם יתרשמו ממני ויקבלו אותי לעבודה?. או שאני רק מביאה תבוק שלי? תודה מראש!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה חשובה מאוד

הוספת תגובה

• היי מילאן,

רינת פלג
    08/08/2008

לראיון עבודה, באופן כללי ולא בהכרח לסלון כלות, מקובל להביא 3 דברים: קורות חיים למאפרת + בוק + את עצמך.... אם את נדרשת לאפר, וזה בד"כ באודישנים גדולים, כמו למשל להוראה או משהו כזה, אז כבר יגידו לך. כל עוד לא אמרו לך אחרת אין שום סיבה להביא איתך מזוודה. הביאי בוק באיכות צילום טובה ובזה נגמר הסיפור.

ההבדל בין קורות חיים למאפרת לבין קורות חיים רגילים הוא במה שאת כותבת בפנים. בקורות חיים רגילים את מתרכזת במה שעשית עד היום באופן כללי. בקורות חיים למאפרת את מתרכזת בכל מה שעשית באיפור מאז שאת מאפרת. כלומר, ואלה הסעיפים הנדרשים שם: עבודה עם צלמים, פרסומות, תצוגות אופנה,טלויזיה/קולנוע, עבודה עם סלבס וכו'. כל מה שעשית ויכול לתרום לך תרשמי. אם את יחסית חדשה בתחום ולא צברת את הנסיון הזה, הביאי איתך קורות חיים רגילים (מן הסתם די מיותר להגיש דף ריק...), והשתדלי להפעיל את מלוא הכריזמה והבטחון שיש לך.

בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו