שפתיים יבשות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שפתיים יבשות
    דניאליי <<:
    11/08/2008

היי , יש לי שפתיים ממש ממש יבשות והם גם סדוקות .. אני משתמשת בשפתון אבל הוא עובר לאחר שעה בערך ואז אני צריכה לקחת אותו לכל מקום , חשבתי שאחת מכן יכולה להמליץ לי על איזה שהוא מוצר שיכול לעזור לי ? תודה .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שפתיים יבשות

הוספת תגובה

• האם את נוטלת תרופות כלשהן? (רואקוטן

שוש מאור
    12/08/2008

למשל?) כי אם כן - אז זו הסיבה ליובש הבלתי רגיל ואז המצב ישתנה לאחר הפסקת התרופה. אני מציעה שתגשי לבית מרקחת ותאמרי לרוקח שיש לך בעיה חמורה יותר מאשר שפתיים יבשות רגילות. הוא יתאים לך משהו חזק יותר. אם גם זה לא יעזור - אולי כדאי לפנות לרופא(עור?) ולבדוק מה הסיבה? יכול להיות שיש לרופאים משהו חזק יותר מאשר "לבלו" ודומהו. כמובן שתמיד אפשר לשים וזלין והוא גם לא יורד מהר כל-כך, רק שהוא לא נעים במיוחד.. עוד אני מציעה - תימנעי עד כמה שאפשר מלהרטיב עם רוק את השפתיים! למרות שזה עושה תחושה נעימה של "רטוב" בסופו של בר זה מייבש עוד יותר..אולי רינת מכירה איזהו שפתון טיפולי יותר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

דניאליי <<:
    12/08/2008

אני לא לוקחת שום תרופות , אבל אני ילך לבית מרקחת וישאל :]

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו