לגבי השפתיםם והעיניים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לגבי השפתיםם והעיניים
    גל
    12/08/2008

היי אני בת 17 והשפה שלמעלה בשפתיםם דקה והתחתונה יותר עבה , רצייתי לדעתת איךך אפשר להעבות אתת השפה עליונהה חוץץ משפתוןן כהה , כי אני רוצה שפתיםם יותרר חושניות ויפות . והשאלה השנייה שלי שהעיניים שליי בגודלל בינוניי טיפה קטנותת והםם קצת נפולותת רציתי לדעתת איךך אני יוכלל שיהיה להםם מראה פחותת נפולל ואיךך להתאפרר בעינייםם. בבקשה תעזרי לי .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לגבי השפתיםם והעיניים

הוספת תגובה

• היי מירי,

רינת פלג
    12/08/2008

שפתיים - צבע כהה דווקא מקטין את השפתיים ולא מגדיל אותן. אם את רוצה להגדיל, עלייך להשתמש בגלוס שקוף / טבעי או בהיר אחר. סביב השפתיים יש לנו מעיין הילה לבנה דקה, משהו כמו חצי מילימטר. את יכולה עם התוחם לעבור בעדינות על ההילה של השפה העליונה וככה להגדיל אותה מעט. אל תדאגי, זה לא יראה מוזר לאף אחד - בתנאי שתעשי את זה עדין כמובן.

בעניין העיניים - עין נפולה אפשר "להרים" ע"י יצירת שפיץ בקצה החיצוני של העין. דפדפי כמה הודעות אחורה ותוכלי לראות את התמונה שצירפתי לגולשת בשם דקלה.

בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

גל
    13/08/2008

תוודהה רינתת ( :

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו