זיעה בבית השחי- דחוף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זיעה בבית השחי- דחוף
    שלי
    12/08/2008

מה אפשר לשים לריח זיעה חריפה בבית השחי נסיתי הרבה דברים גם את החלאבין (אני מסירה שיער בבית השחי באינפרה אדומה יש קשר? אם לא יש למשהו תכשיר טוב שמכירים?)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    זיעה בבית השחי- דחוף

הוספת תגובה

• היי שלי, מציעה לפנות לרופא עור

שוש מאור
    12/08/2008

יש היום אפשרויות פשוטות וקלות להקלה למזיעים רבות, ומן הסתם גם בריח. אני אישית מכירה שתי בנות שממש "ניצלו" מריח חריף של זיעה בעקבות ניתוח פשוט יחסית. כדאי לבדוק. מבחינת תכשירים - למעט החלאבין, שעליו שמעתי רבות כיעיל מאוד, לא מכירה...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תכשיר מצויין

קרן
    17/08/2008

הי שלי! היתה לי את אותה בעיה. עיגולים רטובים על החולצה ושום דאודורנט לא השתלט עליהם או על הריח. בכל אופן יש תכשיר שניקרא אנהידרול פורטה והוא נמכר בסופר פארם ללא מרשם. אחרי כמה פעמים בית השחי שלך יהיה יבש וחסר כל ריח. אזהרה קטנה: השימוש בו מעקצץ ולא נעים ולכן שמים אותו רק בלילה אבל זה שווה את זה! יש הוראות מפורטות ואני מקווה שזה יעזור!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי קרן

שלי
    15/10/2008

הבנתי נכון השתמשת בו תקופה והפסקת ועכשיו הבית שחי יבש ואת לא שמה כלום? קניתי אותו השבוע והשתמשתי בנתיים רק פעם אחת רשום שם להשתמש 2 לילות ו- 2 לילות הפסקה כך עשית גם?וביומיים הפסקה לא שמת כלום?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אלומיניום כלוריד

שלי
    15/10/2008

המשחה שקניתי לבית השחי (אינהודריל פורטה) מכילה אלומניום כלאוריד כמה זה מסוכן ולא בריא? אולי עדיף לא להשתמש? מה לעשות?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• באופן כללי אלומיניום

רינת פלג
    17/10/2008

הוא לא בדיוק שיא הבריאות..... הוא מחדיר את האלומיניום לאיזור שבו את מניחה את התכשיר. דרך אגב, הוכח כבר שמלחי אלומייום, למשל, שנמצאים בדאודורנטים שונים (99.9% מהדאודורנטים הקיימים בשוק...) זה חומר שיש קשר בינו לבין סוגים שונים של סרטן ואלצהיימר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דיאודורנט, אלומיניום והסכנה

יוסי
    05/11/2008

שלי שלום

כל דיאודורנט שמכיל אלומיניום מקומו בפח אשפה. יש עדיין כאלה אשר מכילים אלומיניום ומאושרים למכירה (את צריכה לשאול במשרד הבריאות).
    דירודורנט נמרח תחת בית השחי לאורך זמן ואם הוא מכיל אלומיניום דרכו לבלוטות הלימפה קצרה ביותר ומשם הסיכוי לפתח סרטן שד גדלה (לגברים ולנשים כאחד).
    אגב אלומיניום שחודר לגוף לאורך זמן עלול לפתח אלצהיימר.
    מי שאומר שכתבתי דברים לא נכונים שיזדהה, אשמח ללמוד ממנו!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו