מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- זיעה בבית השחי- דחוףשלי12/08/2008
מה אפשר לשים לריח זיעה חריפה בבית השחי נסיתי הרבה דברים גם את החלאבין (אני מסירה שיער בבית השחי באינפרה אדומה יש קשר? אם לא יש למשהו תכשיר טוב שמכירים?)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי שלי, מציעה לפנות לרופא עור
שוש מאור12/08/2008יש היום אפשרויות פשוטות וקלות להקלה למזיעים רבות, ומן הסתם גם בריח. אני אישית מכירה שתי בנות שממש "ניצלו" מריח חריף של זיעה בעקבות ניתוח פשוט יחסית. כדאי לבדוק. מבחינת תכשירים - למעט החלאבין, שעליו שמעתי רבות כיעיל מאוד, לא מכירה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתכשיר מצויין
קרן17/08/2008הי שלי! היתה לי את אותה בעיה. עיגולים רטובים על החולצה ושום דאודורנט לא השתלט עליהם או על הריח. בכל אופן יש תכשיר שניקרא אנהידרול פורטה והוא נמכר בסופר פארם ללא מרשם. אחרי כמה פעמים בית השחי שלך יהיה יבש וחסר כל ריח. אזהרה קטנה: השימוש בו מעקצץ ולא נעים ולכן שמים אותו רק בלילה אבל זה שווה את זה! יש הוראות מפורטות ואני מקווה שזה יעזור!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי קרן
שלי15/10/2008הבנתי נכון השתמשת בו תקופה והפסקת ועכשיו הבית שחי יבש ואת לא שמה כלום? קניתי אותו השבוע והשתמשתי בנתיים רק פעם אחת רשום שם להשתמש 2 לילות ו- 2 לילות הפסקה כך עשית גם?וביומיים הפסקה לא שמת כלום?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאלומיניום כלוריד
שלי15/10/2008המשחה שקניתי לבית השחי (אינהודריל פורטה) מכילה אלומניום כלאוריד כמה זה מסוכן ולא בריא? אולי עדיף לא להשתמש? מה לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבאופן כללי אלומיניום
רינת פלג17/10/2008הוא לא בדיוק שיא הבריאות..... הוא מחדיר את האלומיניום לאיזור שבו את מניחה את התכשיר. דרך אגב, הוכח כבר שמלחי אלומייום, למשל, שנמצאים בדאודורנטים שונים (99.9% מהדאודורנטים הקיימים בשוק...) זה חומר שיש קשר בינו לבין סוגים שונים של סרטן ואלצהיימר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדיאודורנט, אלומיניום והסכנה
יוסי05/11/2008שלי שלום
כל דיאודורנט שמכיל אלומיניום מקומו בפח אשפה. יש עדיין כאלה אשר מכילים אלומיניום ומאושרים למכירה (את צריכה לשאול במשרד הבריאות).
דירודורנט נמרח תחת בית השחי לאורך זמן ואם הוא מכיל אלומיניום דרכו לבלוטות הלימפה קצרה ביותר ומשם הסיכוי לפתח סרטן שד גדלה (לגברים ולנשים כאחד).
אגב אלומיניום שחודר לגוף לאורך זמן עלול לפתח אלצהיימר.
מי שאומר שכתבתי דברים לא נכונים שיזדהה, אשמח ללמוד ממנו!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)