המלצה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• המלצה
    קרן
    17/08/2008

שלום שמי קרן ואני בת 25. רציתי ללכת לפגישת יעוץ אצל קוסמטיקאית אשר תאבחן את סוג העור שלי (יש מכשיר שמראה את מצב העור) ותמליץ לי על תכשירים כי כיום אני משתמשת רק בקליניק ולהבנתי המוצרים סתם יקרים עם אחוז חומר פעיל יותר נמוך מאלה הנמכרים אצל קוסמטיקאיות. האם את מכירה מישהי טובה בבאר שבע (שם אני לומדת) או בכרמיאל? תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    המלצה

הוספת תגובה

• היי קרן, לצערי אינני מכירה

שוש מאור
    17/08/2008

קוסמטיקאית בבאר-שבע, אבל אני משוכנעת שרינת מכירה מישהי כזו ותוכל לענות לך על כך. דרך אגב - אין צורך במכשיר לאיבחון עור, זה גימיק נחמד, אבל כל קוסמטיקאית מנוסה ומקצועית תאבחן את עורך היטב גם ללא המכשיר..כל מה שאמרת לגבי החומרים הפעילים והמחירים בתכשירי הקומטיקה התעשייתיים - נכונים בהחלט! החלטה נבונה מצידך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי קרן,

רינת פלג
    17/08/2008

יש לי 2 קוסמטיקאיות טובות בב"ש, ואחת מעולה בלהבים. מה יותר נוח לך?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רינת

קרן
    18/08/2008

נוח לי יותר בבאר שבע אלא אם כן הקוסמטיקאית בלהבים יותר טובה (אז אעשה מאמץ להגיע). תודה רבה!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שיקול שלך....

רינת פלג
    18/08/2008

בבאר שבע - פאולינה 052-3830456. ותגידי לה שאני שלחתי אותך.

תהני!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו