מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- המלצהקרן17/08/2008
שלום שמי קרן ואני בת 25. רציתי ללכת לפגישת יעוץ אצל קוסמטיקאית אשר תאבחן את סוג העור שלי (יש מכשיר שמראה את מצב העור) ותמליץ לי על תכשירים כי כיום אני משתמשת רק בקליניק ולהבנתי המוצרים סתם יקרים עם אחוז חומר פעיל יותר נמוך מאלה הנמכרים אצל קוסמטיקאיות. האם את מכירה מישהי טובה בבאר שבע (שם אני לומדת) או בכרמיאל? תודה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי קרן, לצערי אינני מכירה
שוש מאור17/08/2008קוסמטיקאית בבאר-שבע, אבל אני משוכנעת שרינת מכירה מישהי כזו ותוכל לענות לך על כך. דרך אגב - אין צורך במכשיר לאיבחון עור, זה גימיק נחמד, אבל כל קוסמטיקאית מנוסה ומקצועית תאבחן את עורך היטב גם ללא המכשיר..כל מה שאמרת לגבי החומרים הפעילים והמחירים בתכשירי הקומטיקה התעשייתיים - נכונים בהחלט! החלטה נבונה מצידך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי קרן,
רינת פלג17/08/2008יש לי 2 קוסמטיקאיות טובות בב"ש, ואחת מעולה בלהבים. מה יותר נוח לך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רינת
קרן18/08/2008נוח לי יותר בבאר שבע אלא אם כן הקוסמטיקאית בלהבים יותר טובה (אז אעשה מאמץ להגיע). תודה רבה!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשיקול שלך....
רינת פלג18/08/2008בבאר שבע - פאולינה 052-3830456. ותגידי לה שאני שלחתי אותך.
תהני!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)