לרחלי - בעניין גבות, ובעצם כל מי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לרחלי - בעניין גבות, ובעצם כל מי
    יסמין
    21/08/2008

רחלי שלום, אני מפנה את ההודעה הזו אלייך משום שנתקלתי בתגובה שלך לשאלה של אחת הגולשות בפורום לפני כשנה. אבל אשמח לכל עצה מועילה מכל אחת! השאלה הייתה בנוגע לגבות דלילות, והמלצת על הצללה, וגם על מאפרת או קוסמטיקאית (לא זוכרת בדיוק) אשר תוכל לעשות זאת, אורלי חכם שמה. ובכן, לי יש אותה בעיה - גבות דלילות, האמת שלא כל כך דלילות, אבל פשוט לא מעוצבות יפה, אין להן קשת יפה או צורה מחמיאה. כאשר אני אומרת דלילות אני מתכוונת שהשיער כבר לא צומח, לכן אני לא יכולה למשל להפסיק למרוט לזמן מה, להצמיח מחדש את השיער ואז ללכת למישהי שתעצב, כי השיער פשוט לא צומח יותר... אז נתקעתי עם הגבות שיש לי, ואני רואה שהן פשוט לא מחמיאות לצורת הפנים, ומאוד הייתי רוצה לשנות את זה. רציתי ללכת לעשות הדגשת גבות ברונית רפאל אבל חוץ מזה שדרשו ממני מחיר מאוד גבוה (2500 שקלים, אחרי הנחה לטענתם!), לא אהבתי את היחס וקראתי ביקורות לא מחמיאות בכלל. ואני לא רוצה סתם הדגשה, אלא גם עיצוב (עד כמה שניתן). אני גם רוצה מישהי שאפשר לסמוך עליה, אני מאוד חוששת להישאר עם איזשהו פס צבע על הפנים למשך שארית חיי. כיוון שהמלצת על אורלי חכם, תהיתי אם אולי תוכלי לקשר בינינו (לתת לי מספר טלפון או כתובת אי-מייל). תודה, אדוה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אדווה שלום,

רינת פלג
    21/08/2008

רחלי כבר לא בפורום, ובמקומה מנהלת את תחום הטיפוח שוש מאור.

אני בטוחה שהיא תיכנס בהמשך ותענה לך.

בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רינת

יסמין
    21/08/2008

וסליחה - ראיתי הודעות של רחלי פה ושם, לכן חשבתי שאולי היא מבקרת מדי פעם בפורום. בכל מקרה, אשמח לכל עצה מקצועית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי אדוה, כתבי לי למייל הפרטי ואפנה

שוש מאור
    21/08/2008

אותך למישהי מקצועית שלא מכירה אותי אבל שמעתי עליה רבות וגם ראיתי עבודות יפייפיות שלה על לקוחות שלי. [email protected]

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו