המלצה דחופה בבקשה!!!!!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• המלצה דחופה בבקשה!!!!!
    דנה
    26/06/2007

אני צריכה המלצה דחופה למסכה טובה לפנים ... מסכה שתנקה ותעשה פעולות טובות לפנים...:) אם מישהו מכיר אחת כזאת שטובה.. אז אני אשמח להמלצה ..
    תודה רבה מראש!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    המלצה דחופה בבקשה!!!!!

הוספת תגובה

• בהמשך למזכה לפנים..

דנה
    27/06/2007

אני רוצה רק מסכה לפנים.. לא ערכה כוללת.. ואם את מכירה מסכה לפנים טובה . ולא יקרה במיוחד.. תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה הקטע?! כולם מקבלים תשובה.. ואני

דנה
    27/06/2007

על שאלה פשוטה כזאת לא מקבלת..
    וזו לא פעם ראשונה ולא שנייה שאני רושמת ולא עונים לי ..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מסכה לפנים-לרוני

נועה
    28/06/2007

הי רוני, אני מקווה שלא אכפת לך שאני עונה לך. בתור קוסמטיקאית-חשוב לדעת לאיזה מטרה את רוצה מסכה, איזה סוג עור יש לך, בת כמה את וכו', על מנת להמליץ בהתאם. אשמח לקבל יותר פרטים ולעזור - יש המון סוגי מסכות פנים וכדי שתהיי מרוצה,כדאי להתמקד במטרה. כמו כן, האם את משתמשת במוצרים מסויימים ומה התקציב שלך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נועה , אני מודה לך על היחס ושמחה

דנה
    28/06/2007

שענית לי .:)
    אז ככה יש לי עור שהוא לא שמן, פה ושם מעט פצעונים =\...בעיקרון עור רגיל.. אני בת 17 וקניתי מסכת פנים של קרליין לניקוי עמוק למראה זוהר ונקי..
    מה דעתך על המסכה?
    ואולי את יודעת אם מאכלים מטוגנים או סוכריות, שוקולודים, עוגות וכו,.. עשווים לגרום לפצעים..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לרוני- על מסכה

נועה
    28/06/2007

הי רוני,אינני מכירה את המוצרים של קרליין במיוחד,אך אם זו מסכת ניקוי,נראה לי שזה מתאים. מה שחשוב הוא להקפיד על ניקוי יומיומי של הפנים עם סבון ולחות לעור מעורב-שמן ולא לחטט בפנים.כמובן שאוכל שומני לא מוסיף בריאות,אך אין הוכחות שהוא משפיע לרעה על פצעונים בפנים. מה שאת חווה כרגע אופייני לגילך,בעיקר בגלל השפעות הורמונליות - מה לעשות: זה הגיל הפחות נעים מבחינת עור הפנים, אבל בהחלט יש מה לעשות כדי לשפר ולשמור עליו.השתמשי בפילינג פעם-פעמיים בשבוע,במסכה מטהרת שמנקה נקבוביות,ובניקוי יומיומי - ותהני מהשנים היפות האלה.
    אשמח לעזור בהמשך, נועה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לנועה תודה רבה!

דנה
    29/06/2007

תשובה עניינית וטובה. =]

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לרוני

רחלי אלמקייס
    30/06/2007

רוני שבוע טוב שמי רחלי מנהלת פורום קוסמטיקה עניתי לשאלתך בעבר אבל בגלל תקלה תכנית תשובתי לא הופיעה, ראשית אבקש סליחה והענה לך שוב.
    ברצוני לידע אותך שישנם סוגי מסכות שונים שמתאימים לעור עפ"י מצבו מסכה תפקידה אינה לנקות
    תפקיד המסכה משתנה לפי החומר הפעיל שבתוכה לדוגמא להזין את העור, לטהר את העור, להניק לעור לחות וכו, לא ציינת מה סוג עורך לכן איני יכולה לכוון אותך למסכה ספציפית את יכולה לראות קוסמטיקאית שתאבחן את עורך ותמליץ לך על תכשירים בניהם מסכה חפשי קוסמטיקאית שעובדת עם דרמלוגיקה, אם ברצונך להגיע אלי אשמח להעניק לך את הייעוץ אני נמצאת במספרה של הגדול מכולם בתחומו שוקי זיקרי בסניף ת"א ברחוב בן יהודה 183
    מספר הטלפון שם 03 - 5441522 בקשי לדבר איתי, בכל שאלה נוספת אשמח לעזור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו