מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קצת שערות בסנטר-ניתן להוריד בלייזר?גליה27/06/2007
אותן שיערות עדינות, ומעצבנות שבסנטר, מלבד מריטה בפינצטה כל כמה זמן, האם ניתן להוריד לצמיתות בלייזר כמו שעושים ברגליים ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה זה אפילציה ומה ההבדל מלייזר ?
גליה28/06/2007כן, מדובר בשערות בודדות שמה זה מעצבנות אותי שהם שם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם רחלי מוכנה גם לתת לי עצה ?
גליה28/06/2007קוסמטיקאית בכירה נשמעת מקור מוסמך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה נועה ורק שאלה קטנה...
גליה28/06/2007האם אפילציה לשיערות בסנטר יכולה להזיק באיזשהוא אופן, כי אם יש טיפה סיכון ולו הקטן ביותר, אני אעדיף להסתדר עם פינצטה. יש הרבה נשים שעושות אפילציה לשיערות בודדות בסנטר ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגליה-אפילציה
נועה28/06/2007אין שום חשש באפילציה שנעשית במידי מומחית שמאבחנת נכון את הצורך שלך ויודעת לעבוד במקצועיות. רק הקפידי על מחט סטרילית בכל טיפול והגני על העור עם קרם הגנה בדרגה של לפחות 15 ושיהיה נטול שומן. חבל להמשיך עם הפינצטה-יש פתרון יעיל ופשוט-רק קחי בחשבון שלוקח זמן להפטר מכל השערות,כי הן גדלות במחזוריות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה נועה.
גליה29/06/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגליה
רחלי אלמקייס30/06/2007תשובתי מתחלקת למספר סעיפים כדלקמן :
1. ההבדל בין לייזר לאפלציה הוא שבלייזר עובדים על שטח גדול ואילו באפלציה עובדים שעאה שערה בעזרת מחט חשמלית.
באופן כללי לא מומלץ בכלל לעשות לייזר בפנים ולמה?
באופן טיבעי שערותנו ניזנות מקרני השמש, הפנים הם איבר שתמיד חשוף לשמש גם בחורף ארצנו שתופת שמש ולכן תמיד השיער יגדל בנוסף לייזר עלול לגרום לפיגמנטיה בכך שהוא יגרה את האינזימים שאחראים על שיחרור מלנין לשחרר מלנין אולי בכמות מרובה יותר התופעה עלולה להיות נפוצה ביותר בקרב אנשים מעשנים וכהי עור.
אז מה עושים משאירים שיער?
ממש לא רוני אם יש לך מעט שערות כהות בסנטר והשאר שערות פלומטיות עדינות ודקות הפיתרון הוא אפלציה באפלציה ניתן לבחור את השערות שברצונך להסיר, אבל אם יש לך ריבוי של שערות שחורות קשות אפשר גם בשעווה
אם בחרת באפלציה חפשי אפילטורית טובה כי פעולה לא נכונה של המחט יכולה לגרום לכתמים וגלדים שיביאו לצלקות אם את גרה באזור מודעין יש לי אפילטורית טובה שהיא מורה המון שנים לאפלציה שמה עטרת ויטלשטיין אם תרצי רשמי לי את האימיל שלך ואקשר בניכם ואשמח לעזור בכל שאלה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)