קצת שערות בסנטר-ניתן להוריד בלייזר?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קצת שערות בסנטר-ניתן להוריד בלייזר?
    גליה
    27/06/2007

אותן שיערות עדינות, ומעצבנות שבסנטר, מלבד מריטה בפינצטה כל כמה זמן, האם ניתן להוריד לצמיתות בלייזר כמו שעושים ברגליים ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מה זה אפילציה ומה ההבדל מלייזר ?

גליה
    28/06/2007

כן, מדובר בשערות בודדות שמה זה מעצבנות אותי שהם שם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם רחלי מוכנה גם לתת לי עצה ?

גליה
    28/06/2007

קוסמטיקאית בכירה נשמעת מקור מוסמך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה נועה ורק שאלה קטנה...

גליה
    28/06/2007

האם אפילציה לשיערות בסנטר יכולה להזיק באיזשהוא אופן, כי אם יש טיפה סיכון ולו הקטן ביותר, אני אעדיף להסתדר עם פינצטה. יש הרבה נשים שעושות אפילציה לשיערות בודדות בסנטר ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לגליה-אפילציה

נועה
    28/06/2007

אין שום חשש באפילציה שנעשית במידי מומחית שמאבחנת נכון את הצורך שלך ויודעת לעבוד במקצועיות. רק הקפידי על מחט סטרילית בכל טיפול והגני על העור עם קרם הגנה בדרגה של לפחות 15 ושיהיה נטול שומן. חבל להמשיך עם הפינצטה-יש פתרון יעיל ופשוט-רק קחי בחשבון שלוקח זמן להפטר מכל השערות,כי הן גדלות במחזוריות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה נועה.

גליה
    29/06/2007

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לגליה

רחלי אלמקייס
    30/06/2007

תשובתי מתחלקת למספר סעיפים כדלקמן :
    1. ההבדל בין לייזר לאפלציה הוא שבלייזר עובדים על שטח גדול ואילו באפלציה עובדים שעאה שערה בעזרת מחט חשמלית.
    באופן כללי לא מומלץ בכלל לעשות לייזר בפנים ולמה?
    באופן טיבעי שערותנו ניזנות מקרני השמש, הפנים הם איבר שתמיד חשוף לשמש גם בחורף ארצנו שתופת שמש ולכן תמיד השיער יגדל בנוסף לייזר עלול לגרום לפיגמנטיה בכך שהוא יגרה את האינזימים שאחראים על שיחרור מלנין לשחרר מלנין אולי בכמות מרובה יותר התופעה עלולה להיות נפוצה ביותר בקרב אנשים מעשנים וכהי עור.
    אז מה עושים משאירים שיער?
    ממש לא רוני אם יש לך מעט שערות כהות בסנטר והשאר שערות פלומטיות עדינות ודקות הפיתרון הוא אפלציה באפלציה ניתן לבחור את השערות שברצונך להסיר, אבל אם יש לך ריבוי של שערות שחורות קשות אפשר גם בשעווה
    אם בחרת באפלציה חפשי אפילטורית טובה כי פעולה לא נכונה של המחט יכולה לגרום לכתמים וגלדים שיביאו לצלקות אם את גרה באזור מודעין יש לי אפילטורית טובה שהיא מורה המון שנים לאפלציה שמה עטרת ויטלשטיין אם תרצי רשמי לי את האימיל שלך ואקשר בניכם ואשמח לעזור בכל שאלה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו