2 בעיות...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• 2 בעיות...
    רוני
    28/08/2008

בעבר הייתי עושה שפם בשעווה והדבר גרם לוריד קטן לצאת והוא בולט עכשיו.. מה אני יכולה לעשות כדי להעלים אותו? ומה הדרך להורדת שפם העדיפה במקרה כזה? בעייה 2- אני כבר תקופה מורידה שיער בבית שכי במכונה ביתית של ביביליס. ההעניין שלפעמים אני סובלת מרחות מוזרים ובעיות קלות בעור ואני חוששת שזה מזה אך אני לא יכולה לעשות שם שעווה כי תמיד נישארי לי סימנים וזה גורם לצבעי עור שונים.. איך להוריד שיער בלי שיפגע בי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    2 בעיות...

הוספת תגובה

• היי רוני, אולי את רגישה למריטת

שוש מאור
    28/08/2008

שערות עם השורש ולכן את צריכה לנסות דרכים פחות אגרסיביות. אפשרות אחת היא באמצעות משחות שונות (שבעצם עובדות כמו גילוח), אז יש בעיה שהפעולה צריכה להיעשות לעיתים מאוד תכופות. יש כמובן אופציה של הסרת שיער בטכנולוגיות אור למיניהן, לגבי השפם לא כל מכונה מתאימה ויש לבדוק זאת, לגבי בית שחי יכול להוות פתרון מעולה בשבילך. וכך גם תיפטרי מהן לטווח ארוך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי רוני

שלי
    06/09/2008

אני יכולה להמליץ לך בנושא הריח סבלתי מאוד מריח בבית השחי עד ששמעתי שאבקת סודה לשתיה מונעת ריח בבית השחי, פלא פלאים אני מפדרת בבוקר אבקת סודה לשתיה ואין לי ריח למשך כל היום, מומלץ מומלץ

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו