מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גבות לא צומחות:)29/08/2008
עשיתי כולה איזה 15 פעמים בחיים שלי משנה שעברה גבות והחלטתי שאני רוצה אותן יותר עבות ולכן אני לא עושה גבות...בשלוש שבועות האחרונים הן צמחו אבל כבר לא ממש והדבר הגרוע שגבה אחת עבה יותר מהשניה בגלל טעות של קוסמטיקאית מהפעם הראשונה אין מצב שהם ייצמחו כבר...?מה את אומרת? אני רוצה עבות יותר ;(
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני מציעה - סבלנות.
שוש מאור29/08/2008פשוט אל תיגעי בהן - או שתנקי רק למטה. תני להן לצמוח. אין מצב ששערות לא צומחות יותר לאחר 15 פעם מריטה. אם היית אומרת לאחר 15 שנים... מילא. טעות של מריטה של קוסמטיקאית יכולה לקרות וזה לא אסון השיער צומח שוב. סבלנות עוד קצת אפילו חודשיים ואז תיגשי לעיצוב גבות מחדש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפילו אם מרטתי
:>29/08/200820 או 25 פעם? את בטוחה שהן יצמחו? זה פשוט מגעיל שזה לא מסודר..:P:-[
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני עושה אותן
:>29/08/2008משנה שעברה חודש אוגוסט..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מציעה שכדי
שוש מאור30/08/2008שלא יראה לך "מגעיל", תורידי רק את כמה השורות שמתחת לגבה כדי שהגבה תיראה נקיה, גם אם לא מסודרת להפליא. תתאפקי לגבי קו הגבה ותני לשיער לצמוח - אם את רוצה להגיע לגבה מלאה היטב. זה יכול לקחת אפילו חודש-חודשיים. תנקי אותן רק מתחת - את השערות שלא שייכות לשום מקום...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאמת שגם לי לא צומחות הגבות
שואנה03/09/2008ואני מרטתי כשניים עם שעווה ואח"כ עברתי לשנה פינצטה וכבר מעל שנה שאין לי כמעט צמיחה, אפילו לא למטה... אולי פעם בחודשיים אני גוזרת ומנקה פעם ב4 חודשים...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבלחץ...
ספיר09/06/2009אני חייבת תשובה אני התחלתי לעשות גבות בערך לפני 3 שנים והפעם הקוסמטיקאית שלי עשתה לי אותם ממש לא יפות ואני ממש פוחדת שהם לא יגדלו!!?..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)