עיפרון עיניים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עיפרון עיניים
    נירית
    03/09/2008

שלום, אני מבקשת עזרה במציאת עיפרון עיניים עמיד לשימוש בתוך העין. ניסיתי להשתמש בכל האיילינרים ג'ל שקיימים בתוך העין. של מאק עושה לי רגישות וגרד, ושל עפרה ואיל מקיאג' מתפוררים לי בתוך העין. מה העיפרון העמיד ביותר? אגב, אשמח גם על המלצה לצבע. יש לי עיניים חומות עם נטיה לדבש. המחיר פחות משנה. תודה מראש !

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עיפרון עיניים

הוספת תגובה

• היי שירי,

רינת פלג
    03/09/2008

יש היום בחברות האיפור המקצועיות אייליינר ג'ל. זה לא הנוזלי הרגיל שכולנו מכירות. ניתן להניח אותו גם כאייליינר וגם כפס בתוך העין. הוא מתייבש ומתקבע, ולא זז גם בתוך העין.

במחינת צבע, אין לך בעיהכי צבע העיניים שלך הוא ניטרלי. מה שכן, שימי לב שעפרון שחור בתוך העין בעצם מקטין אותה....

בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תנסי בועז או רוית אסף

שושנה
    05/09/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אם אני זוכרת נכון, הם לא מייצרים את

רינת פלג
    06/09/2008

האייליינר ג'ל.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו