מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מדריכת שחייהאגי06/09/2008
שלום! אני מורה לחינוך גופני ומדריכת שחייה, כך שאני לא ממש מתאפרת .....אבל אני כן מרגישה צורך בטיפוך הגוף- שלרוב מרגיש ביובש-בעיקר בגגל הכלור. העור שלי רגיל וכך גם השיער-למרות שהוא כל יום בכלור. במה מומלץ להשתמש לחיזוק השיער ואך אני מטפלת בעור גופי כולל הפנים כדי לתת לו הרגשה מעימה ולשמור עליו. תודה מראש.אגי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי אגי, אכן כדאי
שוש מאור07/09/2008להקדיש לטיפוח העור והשיער, אם את שוהה הרבה בשמש ובבריכה. קודם כל - והחשוב מכל - ךהשתמש במסנן קרינה מצוין וחזק. אחד שיהיה לך נעים איתו ויגן על עורך. אם את נמצאת שעות רבות בשיעורי חנ"ג יש לחדש את קרם ההגנה מדי שעתיים. חשוב מאוד לרחוץ עם סבון את עורך, הן אחרי שיעורי ספורט ובטח שאחרי הכלור בבריכה. יש לספק לעור לחות והזנה, ולוודא שהלחות תכיל אנטי-אוקסידנטים. כל אלו נכונים גם לגבי השיער - מסנן קרינה, לחות ומסיכה טובה. אבל תשובות מקצועיות יותר לגבי השיער אנא הפני לפורום טיפוח שיער (יש כזה כאן באתר..)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
אגי10/09/2008רק רצי לומר תודה על התשובה הנפלאה ובככל שאתם מקסימים בפורום שאתם מתייחסים ברצינות לכל שאלה . תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)