מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- צלקת בפניםשלי06/09/2008
בת 30 עדיין סובלת מאקנה יש לי מעט צלקות עדינות בפנים, לפני חודשיים היה לי פצע משמעותי בפנים שלא עבר כמעט חודשיים אחרי שהוא עבר נשאר לי חור (צלקת) בפנים מה לעשות שהוא יעבור (הוא עדיין טרי אולי לכן אפשר לרפא אותו)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי שלי, "חורים" בפנים בד"כ
שוש מאור07/09/2008נשארים רק כאשר מחטטים בפצעים... אז קודם כל - השיעור הכי חשוב שתלמדי כאן הוא לא לחטט בפצעים, גם כאשר הם משמעותיים, ואני יודעת שזה קשה... במידה ולא נגעת בפצע, עצם היותו על הפנים זמן רב, מעיד על כך שהוא היה עמוק ולכן פגע בעומק ריקמת העור. מה שאומר שכנראה תישאר צלקת ממנו. צלקת יכולה להיות בדמות חור, כתם, או שניהם יחד.. אני כן יכולה לנחם אותך שעם הזמן הכל מתעמעם ופחות בולט. לא ממש אפשר לעשות משהו עם חור שפגע בריקמה. גם פילינגים עמוקים (שעושים אצל רופאים!) לא מצליחים לשפר מאוד צלקות אקנה.
אם מדובר בכתם - אזי הסיפור שונה. שם כן אפשר להבהיר, ומה שיותר מוקדם - טוב יותר.
אפשר בהחלט לנסות לבצע מעט פילינגים שוב ושוב, באזור הצלקת. אם לא יועיל - לא יזיק... כל זאת בהתייעצות עם קוסמטיקאית כמובן. לא פילינגים תעשייתיים שלא עושים שום דבר משמעותי לעור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)