גבות - עזרה דחופה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גבות - עזרה דחופה
    רן
    10/09/2008

גילחתי בין הגבות שלי, עד פה הכול מצויין, רק מה - אבוי - אסון כבד נחת עליי ככה פתאום. בטעות, מרה וקשה, הורדתי גם מאחת הגבות עצמה. עכשיו זה לא סימטרי ואני מתבייש. דיאכון כבד. האם זה אמור לגדול שוב ולחזור לקדמותו, ואם כן אז כמה זמן בערך זה אמור לקחת? יש דרך לטשטש את זה? חשבתי אולי לגזור טיפה מהשיער ולהדביק ליד הגבה כדי למלא את החסר... בבקשה תעזרו לי. :(

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גבות - עזרה דחופה

הוספת תגובה

• מישהו? :(

רן
    10/09/2008

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי רן,

רינת פלג
    10/09/2008

אין מה להילחץ, השיער יצמח שוב. קצב הצמיחה משתנה מאדם לאדם ככה שאני לא יכולהלענות לך על זה במדויק, אבל אם גילחת ולא מרטת (עם פינצטה), כבר תוך יומיים תראה שוב צמיחה.

להבא, עדיף למרוט עם פינצטה (זה לא באמת כזה כואב...) כי אז אתה מוציא שערה שערה, ואין תקלות כמו שקרו לך עכשיו.

באופן כללי, אם יש לך איזו ידידה טובה, אני בטוחה שהיא תשמח לעזור לך עם זה.

בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה! הרגעת אותי קצת.

רן
    10/09/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הסרת שיער לצמיתות

שלי
    19/09/2008

חח איך הצחקת אותי.. אבל עכשיו ברצינות, אתה יודע שאפשר גם לעשות הסרת שיער בלייזר לצמיתות במקום שתגלח כל פעם מחדש.. יש לי חברה טובה (אבל שעירה, מה לעשות) שעשתה הסרה בין הגבות ועכשיו היא כבר לא חד-גבתית :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו