מייקאפ!!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מייקאפ!!
    -
    10/09/2008

קניתי בפעם הראשונה בחיי מייקאפ שיצא כהה מדי ..כבר פתחתי אותו ואני לא יכולה להחזיר.. יש לי שתי שאלות[ האם שמים בדרך כלל מייקאפ על הצוואר? ובגלל שהמייקאפ שלי כהה קצת..אז אולי אפשר לשים על הפנים וגם על הצוואר וככה זה יראה בסדר?? מה את אומרת?:)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מייקאפ!!

הוספת תגובה

• איך זה ייראה באור השמש

-
    10/09/2008

או באור של ..מנורה?:P

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אם יורשה לי

רן
    10/09/2008

המוכרים בחנות צריכים להתאים לך מייק אפ בגוון של הפנים שלך... לא נורא, פעם הבאה. ואגב אם את רוצה מיי קאפ יותר חזק ויותר בריא לעור - יש דבר שנקרא "מייק אפ רפואי", אבל זה גם יותר יקר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אז ככה,

רינת פלג
    10/09/2008

אם כבר פתחת, אכן לא נראה לי שאפשר להחזיר....

את לא אמורה להניח מייק-אפ על הצוואר אלא רק לטשטש עם שאריות כיוון הצוואר, וככה זה מתמזג.

את המייק-אפ עצמו מתאימים לאיזור בית החזה, משום שאיזור הפנים תמיד בהיר יותר, ולכן זה מתמזג באופן מלא, אבל אין ספק שהמייק-אפ לא אמור להיות כהה ברמה כזו שזה מפריע לך בעין...

עצה ידידותית - בפעם הבאה שאת הולכת לקנות מייק-אפ - עשי את זה בחנות של איפור מקצועי ולא בפארמים. הדיילות בפארמים אינן מאפרות וגם התאורה שם לא מתאימה. שם ז מכירות נטו. בחנויות של איפור מקצועי כל המוכרות הן מאפרות מקצועיות והתאורה מתאימה להתאמת איפור בצורה מושלמת.

באור יום ובאור מלאכותי (מנורות) המייק-אפ אכן נראה שונה. לכן אני ממליצה לך על חנויות לאיפור מקצועי, שם התאורה מדמה יותר את האור הטבעי של השמש.

בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אוקיי תודה

-
    10/09/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו