מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נקבוביות מאוד בולטות בפנים ממריטהיעלי12/09/2008
אני מורטת מזה כמה שנ ים שיער בפנים פעם בחוט בעבר בלייזר והיום בשעווה מיוחדת לפנים ופתאום מי שיושב לידי מעיר לי שיש לי ממש חורים קטנים של הנקבוביות עצמן ולפעמים חלקן עם נקודה שחורה מה ניתן לעשות כל אזור הלחי והסנטר כך אני רק בת 30 אנא עיזרי לי תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי מיכלי, חורים קטנים
שוש מאור14/09/2008לא נוצרים ממריטה, ככל הידוע לי. אם הם מתמלאים בנקודות שחורות אזי אלו נקבוביות שמתמלאותבקומדונים /נקודות שחורות) שאותן צריך לנקות מדי כמה זמן אצל קוסמטיקאית. אם מקור הנקודות הוא שערות קטנות שחורות הדרך להיפטר מהן היא אכן מריטה או כל צורה אחרת של הסרת שיער.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאך איך ניתן להעלים את הנקבוביות
יעלי21/09/2008זה נראה באור יום כחורים קטנים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמיכל, לא ממש ניתן
שוש21/09/2008להעלים נקבוביות רחבות, את יכולה לנסות קצת פילינגים (אבל גם זה אסור לעשות יותר מדי - אז עור פנייך יתייבש, וגם זה לא רצוי..) ולהשתמש במסכות מכווצות נקבוביות. שוב, אל תצפי לתוצאות דרמטיות! זה יכול לשפר במעט את המראה הכללי של עור הפנים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)