איפור מעל גיל 40

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איפור מעל גיל 40
    אריאלה
    20/09/2008

אני מאד רוצה להתאפר אך כשאני עושה זאת, במקום להראות יותר טוב, זה נראה גרוע, במיוחד באזור העיניים (הקמטים בולטים). הייתי רוצה לקבל כמה עצות איך להתאפר כי עד עכשיו, כל ההסברים שמצאתי באתרים שונים לא היו ברורים . בנוסף לכך, רציתי לדעת אם יש ספרים עם הדרכה לאיפור בגיל יותר מבוגר (אני יודעת שיש כאלה לצעירות). רציתי לציין שהעיניים שלי קצת שקועות. תודה רבה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    איפור מעל גיל 40

הוספת תגובה

• תשובה

הילה המאפרת
    20/09/2008

מרחי על הפנים מייק אפ נוזלי, וקונסילר בהיר טיפה מהמייק אפ.. על עיניים שקועות מומלץ להשתמש בצלליות בהירות. שימי גם צללית בהירה על עצם הגבה, מעגל ריסים ומסקרה. שימי מעט סומק ואודם [לא גלוס].

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ולהוסיף על זה

רינת פלג
    20/09/2008

להשתדל לא להשתמש בצלליות מבריקות - הן מבליטות יותר את הקמטים. הצלליות הבהירות גם יתקנו ויזואלית את העין השקועה ו"יוציאו" אותה חוצה.

בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו