מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מייקאפ של ד"ר כידר-21/09/2008
כדאי או לא?מכסה טוב?עמיד במים? אשמח אם תגידי לי הכל הכל עליו והאם כדאי...?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מניסיון אישי שלי המייק-אפ חביב
שוש מאור21/09/2008ביותר, הוא קל למריחה, מטשטש בצורה סבירה ולגבי עמידותו במים - אם את מתכננת להיכנס איתו לבריכה או לים - לא נראה לי שהוא מתאים. כמו כן אם את צריכה כיסוי מסיבי אז כדאי לפנות למייק-אפים של חברות יותר מקצועיות (דרמה קולור וכו') אבל אז תדעי שככל שהוא מסתיר יותר הוא פחות נעים וקליל על הפנים. אני בטוחה שרינת תוכל לתת לך מידע יותר מקיף.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבל הוא מקצועי ועובדים בו במספרות
-21/09/2008איך ז יכול להיות שהוא א כזה טוב??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני אמרתי איפ'שהו שהוא
שוש21/09/2008לא טוב? אמרתי שאני אישית משתמשת בו והוא נחמד. לא לאיפור מקצועי שאמור להחזיק לערב שלם, לדעתי. אבל - שוב - רינת תביע את דעתה היותר מקצועית ממני בעינייני איפור...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממיק-אפ מהסוג שאת מציינת
רינת פלג21/09/2008אכן טוב ליום-יום וכו', אבל ממש לא לאירוע או למשהו שמצריך עמידות גבוהה וכיסוי טוב יותר. אם משווים אותו למייק-אפים מקצועיים, אז הוא לא ברמתם, אבל לשימוש יומיומי אני לא מוצאת איתו בעיות מיוחדות....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם משווים אותו
-21/09/2008ללוריאל ורבלון אז איך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיך מה?
רינת פלג22/09/2008המייק-אפ של רבלון עמיד הרבה יותר מהמייק-אפ של ד"ר כדיר....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם משווים אותו לרבלון לוריאל וכל
מתבגרת07/10/2008השאר אז איך הוא? מי יותר טוב? ומה עדיף נוזל או מוצק??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז ככה,
רינת פלג07/10/2008אני מעדיפה את רבלון, אבל זה עניין של ניסוי ותעייה. זה עניין אישי והעדפה אישית.
מבחינת נוזלי או מוצק זה תלוי מה סוג העור שלך והאם מדובר על איפור ליומיום או לאירועים בלבד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש לי עור מעורב
מתבגרת07/10/2008ליומיום אני צריכה את מכירה מייקאפ של יוסי ביטון?האו טוב?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני לא מכירה באופן אישי
רינת פלג08/10/2008את המייק-אפ של יוסי ביטון באופן אישי (הוא בחיפה ואני בב"ש...), אבל המוצרים שלו באופן כללי - מצויינים.
מבחינת המייק-אפ שמתאים לך - אין ספק שמייק-אפ נוזלי יתאים לך מאוד. הוא גם קליל, וגם יתמזג עם העור שלך מצויין.
גמר חתימה טובה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)