מעגל ריסים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מעגל ריסים
    הילה
    21/09/2008

הריסים שלי מאוד ארוכים ויש לי עיניים גדולות שאני מאוד רוצה להבליט.אני משתמשת בעפרון שחור ומסקרה אבל אני לא מצליחה לעגל את הריסים. אשמח אם תוכלי להדריך אותי כיצד להשתמש במעגל ריסים אני שחומת עור ואני לא מתאפרת בצבעים נועזים תמיד בצבעי אדמה אוהבת את המראה הטיבעי. איך אני יכולה להבליט את העיניים שלי? תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מעגל ריסים

הוספת תגובה

• מעגל ריסים

רינת פלג
    21/09/2008

מעגל ריסים הוא מכשיר שמזכיר מעט מספריים..... מניחים את הריסים בין שתי ה"צבתות", וסוגרים עד הסוף. מחזיקים חזק כחצי דקה - והריסים מעוגלים. חשוב לשים לב שכל שורת הריסים נכנסת לתוך המעגל כדי שהעיגול יהיה אחיד ולכל הריסים. חשוב גם לשים לב מידי פעם למצבה של גומיית הסיליקון שבמעגל. אם היא לא תקינה, או אם מפספסים זה עלול להביא "גזירה" של הריסים ע"י המעגל.

להבלטת העיניים הייתי הולכת דווקא על צללית בהירה ומעט מבריקה, וזאת בגלל גוון עורך.

בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך...

הילה
    27/09/2008

תודה רבה על תשובתך רק עוד שאלה קטנה כי הצליחו לבלבל אותי... אני מעגלת ריסים לאחר מריחת המסקרה או לפני? שבת שלום

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זה כבר עניין שלך....

רינת פלג
    27/09/2008

מקובל לעגל לפני הנחת המסקרה, כדי לא לפגוע באחידות של המריחה (אחרי המסקרה, חלק מהמסקרה תעבור לגומייה של המעגל...). אני באופן אישי, מעגלת, מניחה מסקרה, ואחרי שהמסקרה התייבשה מעגלת שוב.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו