צלקות בפנים עזרה בבקשה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צלקות בפנים עזרה בבקשה
    ויויאן
    28/02/2007

שלום רב :
    אני בת 21.5 , השתמשתי בתרופה ריאוקטן ל8 חודשים. הבעיה היא שנשארו לי קצת סימנים בפנים.
    בנוסף בגלל פצעים שהופיעו לי בפנים נהיו לי צלקות בפנים כך שעור בהרבה מקומות נראה כחפור. אני רוצה לדעת אם יש לזה פיתרון, שמעתי שלא אבל אני ממש מיואשת מזה וזה ממש לא נעים.
    לכן אשמח לקבל כל מידע או הפניה שמטרתה לטפל בדברים כאלו כלל טיפולים כימיים פילינג עד ניתוחים
    תודה מראש מחכה בקוצר רוח

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צלקות בפנים עזרה בבקשה

הוספת תגובה

• צלקות בפנים

רחלי אלמקייס
    01/03/2007

בראש ובראשונה בת 25 אשמח לדעת את שמך, ברצוני לומר לך אל יאוש לצלקות כתוצאה מאקנה יש פיתרון, אל לך להרחיק לכת עם טיפולים כימיים או ניתוחים ענף הקוסמטיקה פיתח מוצרים שמטפלים בבעיה.
    בנוסף עליו לדעת טוב שפנית כעת ככול שמקדים לטפל בבעיה משיגים תוצאה טובה יותר.
    דעי וזכרי כל צלקות אקנה ניתנות לטיפול .
    אשמח אם תיפני למערכת הפורום ותבקשי מסיון את מספר הטלפון שלי או שתשאירי לי את כתובת האיימל שלך ואשמח להיפגש איתך על מנת לתת לך ייעוץ - ללא תשלום.
    בהצלחה ושוב ללא יאוש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מס' טלפון של רחל

ויויאן
    02/03/2007

קודם כל תודה רבה על זה שענית לפנייה שלי. שנית אינני יודעת איך בכלל אפשר לדבר עם סיוון ולהשיג את מספרך, לא מופיע שום מספר טלפון.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הודעה לויויאן מרחלי

רחלי אלמקייס
    04/03/2007

תתרשמי לי את הכתובת האימיל שלך ונוכל לתקשר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כתובת דואר

ויויאן
    04/03/2007
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו