מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה פשוטה..דנה03/07/2007
שלום, רציתי לדעת אם יש ח'צקון אז מה כדאי לעשות בעצם??
סוג עור הפנים שלי הוא רגיל.. לפעמים יש פצעונים.. אבל העור שלי לא שמן..
לשים מסכה?
להוציא את המוגלה?
להשתמש בחומר מחטא.. כדוגמת ספיריט סליציל?
לשטוף כמה פעמים ביום את הפנים במים?
סתם לחכות שזה ייעלם? [ ואגב אני לא חושבת שלבד פשוט זה ייעלם?]
ורציתי לדעת אם חשיפת שמש לעור הפנים יכולה להזיק לו? לגרום לפצעונים? ואף להחמיר את המצב שלהם?
תודה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רחלי.. אני אשמח אם תעני לי :)..
דנה06/07/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמעיין
רחלי אלמקייס07/07/2007הבנתי שעורך אינו שמן ואין בו ריבוי של פצעים אבל כמו כולם מדי פעם בגלל מתח עצבים שינוי הרגלי אכילה וכו' קורה מצב שמופיעה פוסטולה מה שקרוי בשפת עמנו חצקון, אז ככה בפצעים לא נוגעים ובטח שלא מוצאים את המוגלה למה?
1. כשמוצאים מוגלה קיימת סבירות של העברת למקום אחר בפנים מה שיגרום לפצע נוסף.
2. נגיעה כל שהיא בפצע עלולה להותיר כתם שהרבה יותר קשה להעלים אותו.
אז מה עושים?
ראשית יש להקפיד על הגיינת הפנים כאורח חיים כלומר:
1. לשטוף את הפנים בוקר וערב בג'ל ניקוי מתאים לסוג העור ולא בסבון גוף או שמפו
2. להניח בוקר וערב קרם לחות קליל ללא שומן על בסיס מים שלא יסתום את הנקבוביות ויגרום לפצעים.
3. רצוי פעם בשבוע לעשות פילינג ומסכה
ואם מדי פעם יוצא חצקון להניח עליו תרחיף יבוש למשך הלילה ולהניח לו להתיבש ואז הוא יעלם.
מידי בוקר בכל יציאה מהבית הקפידי לשים חסם שמש ללא שומן השמש לא תגרום לפצעים אבל גורמת לנזקים אחרים לעור כגון כתמים, והזדקנות מוקדמת לעור קמטים שיופיעו בגיל יותר מאוחר
נזקי שמש באים לידי ביטוי בגיל מאוחר יותר.
בהצלחה מקוה שעזרתי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על התשובה רחלי! אבל מה זה.
דנה08/07/2007תרחיף לפנים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלרחלי-
דנה08/07/2007אני משתמשת בקרם לחות לפנים של POND'S
השם זה קרם לחות שומני? או על בסיס מים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמעיין
רחלי אלמקייס08/07/2007לגבי הלחות שאת משתמשת איני יודעת לא מכירה את החברה בטח זה תכשיר מהפרמים ולא מקוסמטיקאית יכול להיות שהוא על בסיס מים צריך לקרוא מה שרשום במרכיבים.
תרחיף - זהו סוג של מצב שבו נמצא חומר כלשהוא כוונתי שתשתמשי במייבש פצעים יכול להיות לכל חברה כזה מייבש נסי את של חברת אם די פורמולשיין.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה לך!
דנה08/07/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)