מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אקנה בסנטר-26/09/2008
הייתי אצל קוסמטיקאית והיא אמרה לי שאיזור הסנטר קצת "מזוהם" ... ואז היא עשתה לי טיפול פנים..ניקתה את הפנים וכאלה זה אמור לנקות את האיזור ולמנוע פצעים, לא? עכשיו יש לי פצע בסנטר ושני קטנים מעל הפה.... בדרך כלל יש לי פצעים רק באיזור הזה ובמצח(וגם כל זה קורה פעם ב...)אבל מה לעשות???איך למנוע את זה?עדיף לחכות עד שהפצעים המסוימים יעברו בעצמם??ואיך למנוע שלא יהיה בעתיד? אני משתמשת בסבון וקרם לחות .. אבל אם האיזור הזה "מזוהם" אז מה הפתרון?? ועוד דבר חשוב מאוד !! ואיך להעלים כתמים מפצעים?זה מגעיל שיש ככה סימנים אדומים קטנים על הפנים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יש לנקות את הפנים באופן סדיר.
שוש מאור30/09/2008והכוונה היא לא רק לניקוי בסבון וקרם לחות. עור שמן שנוטה לפתח קומדונים (נקודות שחורות) ובעיקר אצל צעירים, יש לנקות מדי חודש-חודשיים אצל קוסמטיקאית. כאשר העור יהיה נקי מקומדונים את מקטינה את האפשרות לזיהומים ופצעים. הסבון חשוב אך הוא מנקה את העור בשטחיות הנקודות השחורות תיווצרנה גם אם תנקי היטב את העור. הן נוצרות על ידי בלוטת החלב שזה תפקידה - להפריש חלב/סבום. ניקוי יסודי יותר יש לעשות אצל קוסמטיקאית. עדיין יכולים מדי פעם להיווצר פצעונים על פני העור מסיבות שונות (לחץ, עודף שומן במזון ובעיקר סיבות הורמונאליות). אם זו התופעה יש לבקש מהקוסמטיקאית שתצייד אותך בתכשיר ל"שעת חרום" שיעזור לפצע להירפא מהר מבלי שישאיר סימנים. בהצלחה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוהסימנים שנמצאים עכשיו
-01/10/20084-5 סימנים ....אבל זה מגעיל ולפעמים זה ממש בולט יש פתרון לזה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעם הזמן הסימנים
שוש01/10/2008מיטשטשים, ומשתלבים בעור. מומלץ בכל מקרה לא לחטט בפצעים כי אז נוצרות צלקות עמוקות יותר שיכולות להשאר שם לתמיד...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוהסימנים שנמצאים עכשיו
-01/10/20084-5 סימנים ....אבל זה מגעיל ולפעמים זה ממש בולט יש פתרון לזה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)