מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- זקוקה לעזרה!ג'וזפין29/09/2008
שלום. האמת היא שיש לי מספר שאלות שלא הצלחתי לקבל תשובות עליהן ולכן אני מקווה שתוכלו לעזור לי! עור הפנים שלי בהיר,עם נמשים(לא רבים(בעיקר באזור האף) ואני מאמינה שעורי מעורב(מכיוון שבאזורי טי יש לי נקבוביות יחסית מורחבות ובעיקר בחודשי קיץ יש שם ברק די חזק וגם באזורים האלה עורי נראה מחוספס כזה(למרות שבמגע הוא לא)ואני כמובן הייתי מעדיפה גם את האזורים האלה חלקים למראה.כמו כן יש לי סבוריאה שאצלי מתבטאת בעיקר באדמומיות באזורים הקרובים לאף(זה לא כזה חמור אבל כמובן שזה גם לא תורם למצב רוח:( רציתי לקבל המלצה לקרם לחות טוב שיעזור לי לטפל בעור הפנים שלי ובכל ה"בעיות" שלו ורציתי אף לשמוע את דעתכן על קרם נורמדרם של וישי(האם הוא יכול לעזור והאם הוא לא מחמיר את הסבוריאה) (רופאת העור שלי אמרה שמכיוון שסבוריאה זה מצב העור ולא מחלה אין מה לעשות ורק צריך למצוא קרם לחות שיתאים לי-משהו שהוא אינדיבידואלי לכן היא לא יכולה להמליץ לי אבל אני גם לא יכולה להתחיל לקנות עכשיו כל קרם שנמכר) תודה מראש על ההתייחסות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי ג'וזפין, רופאת העור
שוש מאור30/09/2008שלך לגמרי צודקת ואני גם מסכימה עימך שלא תלכי ותקני עכשיו כל קרם שנמכר.. ולכן - אני מציעה שתבקרי אצל קוסמטיקאית מנוסה, תנצלי את ההזדמנות גם לניקוי האזורים ה"שמנים" יותר בפנייך ולאיבחון עור מדויק - והכי חשוב תקבלי הנחיות מקצועיות לשימוש ביתי בחומרים הנכונים לך ספציפית. הקוסמטיקאית גם תמליץ לך על קרם לחות טוב לשמירה על "אש קטנה" של סבוריאה. בכל מקרה לא נכון להמליץ לך כאן על קרם מבלי לבדוק אישית את עור פנייך. אין דבר כזה - מתאים לכולם...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על ההתייחסות:)עוד שאלה
ג'וזפין02/10/2008קודם כל באמת תודה רבה לך-סוף סוף קיבלתי עצה מקצועית:)האם תוכלי להמליץ על קוסמטיקאית באזור ירושלים?אני לא כל כך מכירה ולא אסכים להפקיד את פניי בידי כל אחת אחרי כל הדברים שהעור הפנים שלי עבר מודה לך מראש:)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלצערי כעת איני יכולה לעזור
שוש02/10/2008לך עם המלצה על קוסמטיקאית בירושלים. אינני מכירה. מציעה שתתענייני בין חברותייך (אלו שאת סומכת עליהן...) ותבדקי על מי הן ממליצות. בהצלחה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)