זקוקה לעזרה!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זקוקה לעזרה!
    ג'וזפין
    29/09/2008

שלום. האמת היא שיש לי מספר שאלות שלא הצלחתי לקבל תשובות עליהן ולכן אני מקווה שתוכלו לעזור לי! עור הפנים שלי בהיר,עם נמשים(לא רבים(בעיקר באזור האף) ואני מאמינה שעורי מעורב(מכיוון שבאזורי טי יש לי נקבוביות יחסית מורחבות ובעיקר בחודשי קיץ יש שם ברק די חזק וגם באזורים האלה עורי נראה מחוספס כזה(למרות שבמגע הוא לא)ואני כמובן הייתי מעדיפה גם את האזורים האלה חלקים למראה.כמו כן יש לי סבוריאה שאצלי מתבטאת בעיקר באדמומיות באזורים הקרובים לאף(זה לא כזה חמור אבל כמובן שזה גם לא תורם למצב רוח:( רציתי לקבל המלצה לקרם לחות טוב שיעזור לי לטפל בעור הפנים שלי ובכל ה"בעיות" שלו ורציתי אף לשמוע את דעתכן על קרם נורמדרם של וישי(האם הוא יכול לעזור והאם הוא לא מחמיר את הסבוריאה) (רופאת העור שלי אמרה שמכיוון שסבוריאה זה מצב העור ולא מחלה אין מה לעשות ורק צריך למצוא קרם לחות שיתאים לי-משהו שהוא אינדיבידואלי לכן היא לא יכולה להמליץ לי אבל אני גם לא יכולה להתחיל לקנות עכשיו כל קרם שנמכר) תודה מראש על ההתייחסות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    זקוקה לעזרה!

הוספת תגובה

• היי ג'וזפין, רופאת העור

שוש מאור
    30/09/2008

שלך לגמרי צודקת ואני גם מסכימה עימך שלא תלכי ותקני עכשיו כל קרם שנמכר.. ולכן - אני מציעה שתבקרי אצל קוסמטיקאית מנוסה, תנצלי את ההזדמנות גם לניקוי האזורים ה"שמנים" יותר בפנייך ולאיבחון עור מדויק - והכי חשוב תקבלי הנחיות מקצועיות לשימוש ביתי בחומרים הנכונים לך ספציפית. הקוסמטיקאית גם תמליץ לך על קרם לחות טוב לשמירה על "אש קטנה" של סבוריאה. בכל מקרה לא נכון להמליץ לך כאן על קרם מבלי לבדוק אישית את עור פנייך. אין דבר כזה - מתאים לכולם...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה על ההתייחסות:)עוד שאלה

ג'וזפין
    02/10/2008

קודם כל באמת תודה רבה לך-סוף סוף קיבלתי עצה מקצועית:)האם תוכלי להמליץ על קוסמטיקאית באזור ירושלים?אני לא כל כך מכירה ולא אסכים להפקיד את פניי בידי כל אחת אחרי כל הדברים שהעור הפנים שלי עבר מודה לך מראש:)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לצערי כעת איני יכולה לעזור

שוש
    02/10/2008

לך עם המלצה על קוסמטיקאית בירושלים. אינני מכירה. מציעה שתתענייני בין חברותייך (אלו שאת סומכת עליהן...) ותבדקי על מי הן ממליצות. בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו