מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שנישושי02/10/2008
שלום.. יש לי עיניים חומות דבשש ,לא קטנות ולא גדולות איך אני יכולה להדגיש ואותם ולעשות אותםםם יותר גדולותתת ויפותתת..?? ויש לי עור פנים בצבע רגיל לא חום ולא לבן לבן יש לי רגיל..ואיזה צבע יתאים לי לצללית לעינייםםםם..?? ואיך אני יכולה להיראות סקסית אני רוצה ליהראות סקסית כזאתתתת איך אני יכולה לעשות זאתתתתתת??ובגוףף אני לא שמנה ולא רזההה אני בסדר כזה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי שני,
רינת פלג02/10/2008הדגשת והגדלת העיניים יכולה להיעשות בעזרת כמה דברים - אחד כל פעם או כולם בבת אחת, תלוי עד כמה את רוצה להדגיש:
1. תיחום עליון ותחתון בצללית שחורה.
2. תיחום עליון באייליינר.
3. הדגשת העין בעזרת צללית כהה (איפור כבד מאוד).
4. כמה שכבות טובות של מסקרה שחורה (שאינה עמידה במים. אם היא עמידה, זה יעשה גושים...)
מבחינת התאמת איפור, אני צריכה לראות תמונה שלך (בלי איפור כמובן). שלחי לי למייל האישי שלי, ואחזיר לך תשובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשני - לגבי המייל
רינת פלג05/10/2008שלחת לי אבל אין שם כתובת לחזרה, ולכן אני לא יכולה להחזיר לך תשובה.....
שלחי לי בבקשה שוב, עם כתובת..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)