פילינג

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פילינג
    מישהי
    22/10/2008

קניתי מסכת פילינג של חברת פרמייר שיש בה גם ג'ל ירוק כזה להרגעה..... כתוב שלא צריך לעשות יותר מיומיים בשבוע והקוסמטיקאית שלי אומרת שהיא שמה את זה בכל יום בלילה ...זה מנקה לה את הפנים גם בין היתר...... באמת אפשר לשים כל יום?לא יקרה כלום?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פילינג

הוספת תגובה

• לא מכירה את הפילינג הספציפי הזה.

שוש מאור
    25/10/2008

באופן אישי לא חושבת שיש צורך לשים פילינג כל יום, אלא אם יש בעיה מיוחדת שרוצים לטפל בה. פעמיים-שלוש בשבוע נשמע לי מספיק לגמרי, כדי לא לגרום יובש יתר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זה פילינג קרמי כזה

מישהי
    25/10/2008

לא גרגרים...אבל זה יעזור לי לפחות להעלים ככמה כתמים שיש מפצעים? הרי "מוריד" את העור הישן....לדעתך זה יעזור ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני מציעה שתנסי.

שוש מאור
    25/10/2008

אם לא תרגישי לאחר כמה ימים גירוי ויובש יתר הרי את יכולה להמשיך להשתמש בו. שוב, אינני מכירה את הפילינג הספציפי הזה ולכן לא יודעת מה הוא מכיל וכו'. אין כבעל ניסיון. אם הוא עדין הוא לא יכול לגרום לנזק אלא למעט חידוש של העור.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו