עור פני שמן ובעייתי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עור פני שמן ובעייתי
    שגית
    23/10/2008

יש לי עור פנים שמן עם פצעים שניראים כמו חררות, אדמומיות וחוסר נוחות אני במעקב עם רופא עור, החודש אתחיל ברקוטן (לפי בקשתי מהרופא). יש לי מייק אפ לעור רגיש ושמן שלא סוגר נקבוביות ולמראה מט, כנ"ל ניקוי הפנים ע"י חלב פנים בשילוב מי פנים והרגעה (המוצר אחד) במיוחד לעור כמו שלי ויש לי קצת הטבה בעור הבעיה שלי היא במראה השמנוני שנוצר במהלך היום ומפריע לי מאוד יש פודרה שיכולה להתאים לי על המייק אפ שתגרום למראה מט? אגב אני בת 34

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עור פני שמן ובעייתי

הוספת תגובה

• היי שגית, יש מייק-אפים

שוש מאור
    25/10/2008

שמכילים פודרה ומטשטשים את הברק השומני. כאשר רינת תחזור היא תוכל לתת לך שמות ספציפיים. בינתיים את יכולה להניח מעט פודרה מעל המייק-אפ ובמשך היום לרענן רק את הפודרה. אני מניחה שכשתתחילי את הרואקוטן גם השמנוניות תיעלם. יותר מדי.. אפילו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי שגית,

רינת פלג
    26/10/2008

יש מייק-אפ מינרלי רפואי שגם מטפח את העור תוך כדי שימוש בו (בטווח ארוך כמובן). שלחי לי מייל אישי ל[email protected] ואגיד לך היכן להשיג.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו