מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלות על קרם הגנה וסומקגלית08/07/2007
יש לי גוון עור בינוני ולאחרונה הוא קיבל מראה כהה יותר בעיקר בגלל שהעור קיבל גוון מעט אדום כהה (במיוחד באיזור המצח והאף כולל השפתיים). אני לא מרבה להחשף לשמש אך אינני מורחת על העור שום קרם. האם ייתכן שזו הסיבה לקבלת הגוון הזה? אם אשים קרם המכיל מסנן קרינה האם הוא ימנע גם את השיזוף וקבלת הגוון המוזר הזה?האם קרם שכתוב עליו שמכיל מסנן קרינה טבעי מעניק הגנה מספקת? אני לא מצליחה למצוא קרם מתאים מכיוון שלכל קרם שניסיתי היה חיסרון כלשהו כמו ריח ויצירת מראה שומני ומבריק או יצירת גירויים. האם תוכלו להמליץ לי על קרם הגנה לשימוש יומיומי לא יקר נטול ריח וצבע או בעל ריח עדין ונעים שלא יורגש כלל על העור וישאיר לו את המראה הטבעי? שאלה נוספת: ליצירת אשליה של גוון עור בהיר יותר האם עליי להשתמש בסומק בגוונים של כתום כהה-חום-אדום או בגוונים הורודים-כתומים הבהירים יותר? אשמח לקבל תשובה על כל השאלות...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סומק
שירה אוחיון09/07/2007אין לי מושג לגבי קרמים וכאילה, אבל לגבי סומק, צבע חום או כתום לא יגרום לעור שלך להראות בהיר יותר. את זה רק מייק-אפ יכול לעשות. יש המון סוגי מייק-אפ שמגיעים כבר עם מקדם הגנה (הם אומנם קצת יקרים אבל זה מחליף את הקרם לחות עם מקדם ההגנה שגם לא ממש זול)
תנסי...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)