שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    אחת
    24/10/2008

שלום רציתי לדעת כיצד אני יכולה ללחסות את הפנים ושזה לא ייבלוט אני בת 15 ובדרך כלל אני שמה פודרה אבל זה נראה כמו מסכה כאילו אני שמה "שפכטל" על הפרצוף רציתי לדעת כיצד להתאפר יותר עדין אני מתאפרת לבצפר ואני שמה פודרה סומק משזף רימל וצללית הייתי רוצה לדעת להתאפר פחות גס ויותר עדין קשה לי לצאת מהבית בלי איפור בכלל אני מרגישה חיוורת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• איפור יומיום

רינת פלג
    26/10/2008

לא אמור היראות "שפכטל", אלא אם את נסחפת עם הכמויות.... בעקרון אין שום בעיה עם קצת פודרה, סומק ומסקרה, אבל לדעתי המשזף זהכבר יותר מדי לגילך....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כולם! אפילו שרית מהגר ודני מזרחי

שני יעקובי
    27/10/2008

אפילו אלו, שמתפרנסים מאיפור יגידו לך שהאיפור נועד כדי להיות קרוב ביותר או ליצור לפחות מראה טבעי ומינון מוגזם דוקא עלול להזיק ולא להועיל ואפילו ברמה שעדיף לוותר עליו. שכבות כדוגמת "שפכטל" שאת מציינת לדעתי דווקא מזיקות.

תתקשרי, מה יש לך להפסיד ? תגידי שאת חייבת עזרה.

מקווה שעזרתי,

יום מקסים, שני

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו