מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלהאחת24/10/2008
שלום רציתי לדעת כיצד אני יכולה ללחסות את הפנים ושזה לא ייבלוט אני בת 15 ובדרך כלל אני שמה פודרה אבל זה נראה כמו מסכה כאילו אני שמה "שפכטל" על הפרצוף רציתי לדעת כיצד להתאפר יותר עדין אני מתאפרת לבצפר ואני שמה פודרה סומק משזף רימל וצללית הייתי רוצה לדעת להתאפר פחות גס ויותר עדין קשה לי לצאת מהבית בלי איפור בכלל אני מרגישה חיוורת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איפור יומיום
רינת פלג26/10/2008לא אמור היראות "שפכטל", אלא אם את נסחפת עם הכמויות.... בעקרון אין שום בעיה עם קצת פודרה, סומק ומסקרה, אבל לדעתי המשזף זהכבר יותר מדי לגילך....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכולם! אפילו שרית מהגר ודני מזרחי
שני יעקובי27/10/2008אפילו אלו, שמתפרנסים מאיפור יגידו לך שהאיפור נועד כדי להיות קרוב ביותר או ליצור לפחות מראה טבעי ומינון מוגזם דוקא עלול להזיק ולא להועיל ואפילו ברמה שעדיף לוותר עליו. שכבות כדוגמת "שפכטל" שאת מציינת לדעתי דווקא מזיקות.
תתקשרי, מה יש לך להפסיד ? תגידי שאת חייבת עזרה.
מקווה שעזרתי,
יום מקסים, שני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)