חדשה בתחום וגם בפורום

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חדשה בתחום וגם בפורום
    ליאת
    28/10/2008

שלום, שמי ליאת, והייתי רוצה לדעת איך אני יוצרת איפור רענן ו"נקי" שעור הפנים נראה מבריק ורענן. אני די חדשה בזה ומאוד רוצה לקבל הנחיות בנוגע. אני לא אוהבת איפור כבד..אני אוהבת שזה נראה מטופח נקי והומוגני.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חדשה בתחום וגם בפורום

הוספת תגובה

• היי ליאת,

רינת פלג
    28/10/2008

קודם כל ברוכה הבאה!
    דבר ראשון, חשוב מאוד לשמור על עור פנים מטופח ונקי. בעניין שגרת טיפוח שוש תוכל לייעץ לך אם כי הבסיס הוא כמובן טיפוח יומיומי בבית (ניקוי הפנים, קרם לחות, מסיכות,פילינג וכו'), וביקור תקופתי אצל הקוסמטיקאית כמובן.
    ברגע שעור הפנים נקי ומוכן לאיפור (לפחות 5 דק' אחרי קרם לחות), את יכולה להתחיל. מייק-אפ נוזלי מתאים מאוד לרוב סוגי העור וכמובן לאיפור יומיומי.
    את יכולה להשתמש בצללית בגוון טבעי אבל מעט מבריקה (קוראים לזה צללית במרקם משי), מעט סומק, מסקרה וגלוס או אודם בגוון מעט חזק יותר מהגוון הטבעי של השפתיים.

בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה :-)

ליאת
    29/10/2008

בנוגע לעור הפנים אני מקפידה לנקות אותו בוקר וערב עם סבון מתאים, מי פנים וכמובן הקרמים המתאימים (יום ולילה)....פילינג אני עושה פעם בכמה ימים..מסיכות..מתי שאני מרגישה שצריך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו