מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חדשה בתחום וגם בפורוםליאת28/10/2008
שלום, שמי ליאת, והייתי רוצה לדעת איך אני יוצרת איפור רענן ו"נקי" שעור הפנים נראה מבריק ורענן. אני די חדשה בזה ומאוד רוצה לקבל הנחיות בנוגע. אני לא אוהבת איפור כבד..אני אוהבת שזה נראה מטופח נקי והומוגני.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי ליאת,
רינת פלג28/10/2008קודם כל ברוכה הבאה!
דבר ראשון, חשוב מאוד לשמור על עור פנים מטופח ונקי. בעניין שגרת טיפוח שוש תוכל לייעץ לך אם כי הבסיס הוא כמובן טיפוח יומיומי בבית (ניקוי הפנים, קרם לחות, מסיכות,פילינג וכו'), וביקור תקופתי אצל הקוסמטיקאית כמובן.
ברגע שעור הפנים נקי ומוכן לאיפור (לפחות 5 דק' אחרי קרם לחות), את יכולה להתחיל. מייק-אפ נוזלי מתאים מאוד לרוב סוגי העור וכמובן לאיפור יומיומי.
את יכולה להשתמש בצללית בגוון טבעי אבל מעט מבריקה (קוראים לזה צללית במרקם משי), מעט סומק, מסקרה וגלוס או אודם בגוון מעט חזק יותר מהגוון הטבעי של השפתיים.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה :-)
ליאת29/10/2008בנוגע לעור הפנים אני מקפידה לנקות אותו בוקר וערב עם סבון מתאים, מי פנים וכמובן הקרמים המתאימים (יום ולילה)....פילינג אני עושה פעם בכמה ימים..מסיכות..מתי שאני מרגישה שצריך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)