מי יודעת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מי יודעת
    יפה טבעית
    06/11/2008

מה הבית ספר הכי טוב ללימודי איפור?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מי יודעת

הוספת תגובה

• ללא ספק

יפה טבעית
    06/11/2008

מכללת איל מקיאג'!!! יש להם גם את המורים הכי מקצוענים וגם את המוצרים הכי איכותיים היום בארץ. שיהיה המון בהצלחה!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ממש לא איל מקיאג

שלומית
    06/11/2008

זה ממש לא מומלץ. אני לא נהנתי שם, לא השכלתי ולא קיבלתי תמורה לכסף שלי- ושילמתי המון, אפילו יותר מבנות שהיו איתי באותו הקורס

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לכל בית ספר יש יתרונות ויש חסרונות

רינת פלג
    06/11/2008

אנחנו לא משמיצים פה אף אחד - עובדה שכל בתי הספר מתפרנסים...

הכי טוב זה לקבוע פגישה ושיעור נסיון בכל אחד מבתי הספר שעומדים על הפרק מבחינתך. כנסי לפגישה, תראי בכלל מה את מקבלת תמורת הכסף שלך... מה שווי המזוודה, מה תוכנית השיעורים, מה את מקבלת מבחינת ימי צילום ובוק, וכמובן - מה כתוב בסופו של דבר על התעודה שלך...

בררי מי הם המורים, מה הנסיון שלהם? האם יש מורה אחד לכל הקורס או מספר מורים שמלווים את הקורס? יש יתרון גדול במספר מורים מכיוון שאת מקבלת מספר גדול יותר של טיפים וטכניקות שבסופו של דבר נרכשו עם הזמן והנסיון...

שימי לב איך את מרגישה בבית הספר עצמו. נעים לך להגיע? האוירה מלחיצה?

בתור מורה מוסמכת לאיפור אני יכולה להגיד לך עם יד על הלב - אם לא תתרגלי את מה שאת מיישמת בשיעורים עצמם גם מעבר לשעות הלימודים, לאתצליחי. ההצלחה היא בתרגול ורואים את ההבדלים בין תלמידות שמתרגלות לבין תלמידות שמאפרות משיעור לשיעור.

בהצלחה! אני כאן תמיד לשאלות ואפשר גם להתקשר אלי בנושא.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו