מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הסתרת כתמיםמאיה08/11/2008
גוון העור שלי מאוד בהיר ויש לי כתם חום די ניכר. ניסיתי כבר הרבה דברים- קונסילר ירוק, מתקני גוון סגולים של חברות שונות ומייקאפים שונים (כמובן שהקונסליר ומתקן הגוון מתחת למייקאפ). הגעתי לתוצאות די טובות אבל עדיין רואים מעט.
ראיתי פה שלכתמים חומים את ממליצה על מתקן גוון ורוד,
אמא שלי אומרת שבגלל שגוון העור שלי מעט ורדרד לא יהיה לי טוב להשתמש במתקן גוון ורוד.
מה נכון? במה כדאי לי להשתמש להסתרה מקסימלית?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הכל עניין של ניסוי וטעייה....
רינת פלג08/11/2008יש חוקים בסיסיים, של תורת הצבעים והכל מושתת עליהם.
מי שנוח לו להסתבך עם סגול - בבקשה. מי שאינו מקצועי בתחום האיפור עלול למצוא את עצמו/ה מסתובב/ת עם כתם סגול על הפנים משום שהכל צריך להיות במינונים מאוד עדינים.
לי אישת יותר נוח להשתמש בורוד - גם כי הגעתי למסקנה שהוא יותר אפקטיבי, וגם אם מניחים כמות גדולה יותר, זה תמיד משתלב עם גוון העור....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על התגובה המהירה
מאיה12/11/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבשמחה,
רינת פלג12/11/2008ואם את צריכה עזרה נוספת, אני כאן כמובן....
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)