היי... יש לי שאלה !!! לרחלי בבקשה..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• היי... יש לי שאלה !!! לרחלי בבקשה..
    דנה
    13/07/2007

היי רציתי לדעת, אם אני שמה מסכה לפנים על פצעים אם זה מזיק או דווקא מועיל ?
    ואם אפשרי לשים את המסכה יותר מהזמן שכתוב על האריזה 10 דק'... אם אפילו לכמה שעות זה אפשרי? או שזה מזיק?
    תודה מראשש!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• לדניאל

רחלי אלמקייס
    13/07/2007

דניאל להניח מסכה על פצעים זה לא מזיק השאלה איזו מסכה ואילו פצעים?
    אם הפצעים הם מה שקוראים בשפת עמנו חצ'קונים אז להניח מסכה עליהם זה מצויין אבל רק מסכה סופחת מכווצת שמכילה חומרי ריפוי לפצעים אם תשימי מסכה מזינה שמתאימה לעור יבש יקרה שהפצע לא יגליד ואף יחמיר, לגבי זמן השהות של מסכה כל מסכה זמן השהות שלה על העור הוא בין 10 ל15 דקות אם תניחי יותר לא תפיקי יותר תועלת - אין צורך ביותר מהזמן שצינתי , לגבי פצעים אפשר להניח באופן נקודתי על הפצע משחה ליבוש לכל הלילה - לחברות דרמלוגיקה , הולילנד ויונקה יש תרחיפי יבוש מעולים
    בהצלחה ובכל שאלה נוספת אשמח לענות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רחלי תודה רבה והמסכה שיש לי

דנה
    14/07/2007

מסיכה לניקוי עמוק עם מינרליים טבעיים למראה רענן וזוהר. היפואלרגי. וכתוב שזה לכל סוגי העור. והמסכה היא של קרליין..
    לא כתוב כלום על מסיכה לעור יבש.. אז אני מניחה שזה בסדר :)
    אוקיי, תודה רבה לך על ההסבר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לרחלי .. המשך לשאלה בבקשה.. =]

דנה
    14/07/2007

אם אני שמה מסכה נקודתית על החצקונים יום אחרי יום.. זה בסדר?

תודה רבה על ההתייחסות .. :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו