מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- היי... יש לי שאלה !!! לרחלי בבקשה..דנה13/07/2007
היי רציתי לדעת, אם אני שמה מסכה לפנים על פצעים אם זה מזיק או דווקא מועיל ?
ואם אפשרי לשים את המסכה יותר מהזמן שכתוב על האריזה 10 דק'... אם אפילו לכמה שעות זה אפשרי? או שזה מזיק?
תודה מראשש!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לדניאל
רחלי אלמקייס13/07/2007דניאל להניח מסכה על פצעים זה לא מזיק השאלה איזו מסכה ואילו פצעים?
אם הפצעים הם מה שקוראים בשפת עמנו חצ'קונים אז להניח מסכה עליהם זה מצויין אבל רק מסכה סופחת מכווצת שמכילה חומרי ריפוי לפצעים אם תשימי מסכה מזינה שמתאימה לעור יבש יקרה שהפצע לא יגליד ואף יחמיר, לגבי זמן השהות של מסכה כל מסכה זמן השהות שלה על העור הוא בין 10 ל15 דקות אם תניחי יותר לא תפיקי יותר תועלת - אין צורך ביותר מהזמן שצינתי , לגבי פצעים אפשר להניח באופן נקודתי על הפצע משחה ליבוש לכל הלילה - לחברות דרמלוגיקה , הולילנד ויונקה יש תרחיפי יבוש מעולים
בהצלחה ובכל שאלה נוספת אשמח לענות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרחלי תודה רבה והמסכה שיש לי
דנה14/07/2007מסיכה לניקוי עמוק עם מינרליים טבעיים למראה רענן וזוהר. היפואלרגי. וכתוב שזה לכל סוגי העור. והמסכה היא של קרליין..
לא כתוב כלום על מסיכה לעור יבש.. אז אני מניחה שזה בסדר :)
אוקיי, תודה רבה לך על ההסבר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלרחלי .. המשך לשאלה בבקשה.. =]
דנה14/07/2007אם אני שמה מסכה נקודתית על החצקונים יום אחרי יום.. זה בסדר?
תודה רבה על ההתייחסות .. :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)